Ja, ik schenk €100

Wens je onze organisatie (eenmalig) een financieel duwtje in de rug te geven? Dan kan dat via een (eenmalige) gift via een veilige online schenking. Giften zijn vanaf een bedrag van 40 euro fiscaal aftrekbaar. Het fiscaal attest wordt automatisch naar je toegestuurd. Meer informatie kan je hier vinden.

Tijdelijke actie

Bij een donatie vanaf €100 krijg je nu gratis het nieuwe boek 'En toen kwam jij' van Tom De Cock thuis gestuurd. Tom De Cock, gekend als radio-dj en de ambassadeur van Wel Jong Niet Hetero, deelt in dit boek zijn persoonlijke ervaringen met adoptie. Gericht aan zijn dochter, gooit Tom De Cock zijn hart op tafel en maakt de lezer deelgenoot van de rollercoaster aan gevoelens die deze reis van eerste aanvraagformulier tot de erkenning van het kind met zich meebracht. 'En toen kwam' jij is een unieke inkijk in het verhaal van twee doorsnee adoptiepapa’s, die tijdens de soms zenuwslopende procedure zelf van de ene wonderlijke vaststelling in de andere vallen. Met eerlijke bedenkingen, nuttige facts and figures waar het moet, en een stevige lach op iedere pagina.

Zit het bedrag van jouw keuze niet in de lijst? Stort je vrijwillige bijdrage dan gerust op rekeningnummer BE27 7310 3666 6173 met de vermelding "Gift" in de omschrijving. Elke bijdrage - hoe klein ook- is welkom. Je kan ons ook steunen door peter of meter te worden: hierbij stort je maandelijks een kleine bijdrage aan Wel Jong Niet Hetero.

100,00 €