Nog enkele plaatsen vrij voor Camp Z!

03-06-2016

Verlang jij ook al naar een mooie zomer? Dan hebben we alvast goed nieuws voor jou, want die zomer wordt nog een stukje mooier met ons enige echte zomerkamp! Hou je agenda alvast vrij van maandag 8 tot zaterdag 13 augustus.

De opvolger van Expedition Y is... Camp Z! Het wordt iets helemaal anders, maar qua fun-factor minstens even tof! Georganiseerd door de lokale verenigingen Enig Verschil, &of, Verkeerd Geparkeerd, Inderdaad en Mixed met de steun van Wel Jong Niet Hetero.

We beloven jou alvast de 6 beste zomerdagen met een gevarieerd programma! Van rustig tot lekker ruig, van een gezellig kampvuurmoment tot een stevig avondspel en zelfs een heuse uitstap naar... jawel, Bobbejaanland! Dit allemaal in het thema van Wall Street! Maak je aktetas alvast vertrekkensklaar!

WAT? Het zotste zomerkamp van je leven in het thema Wall Street
WAAR? Lichtaart is the place to be
WANNEER? 8-13 augustus
VOOR WIE? Elke holebitrans-jongere van 18 tot en met 30 jaar (Ben jij jonger dan 19 jaar? Dan is het Min19 Zomerkamp misschien iets voor jou!)
KOSTPRIJS? 145 euro. (Een financiƫle drempel mag nooit een reden zijn om niet mee op kamp te gaan! Neem contact met ons op en we bekijken samen discreet hoe wij jou kunnen helpen.)

HOE INSCHRIJVEN? NU via http://goo.gl/forms/wmWZlvxuB7

Na inschrijving en betaling krijg je ons awesome kampboekje toegestuurd met nog veel meer praktische informatie over het kamp zelf. Plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

Hou ook het facebookevent in de gaten voor meer info!

Nog vragen? Mail gerust naar campz@weljongniethetero.be