Nieuw logo!

03-07-2014
Waarschijnlijk heb je het de afgelopen dagen al via de social media zien passeren.
 
Enig Verschil verjongt en dit met:
 
Een nieuw logo en huisstijl.
 
We zijn er trots op, maandenlang hebben onze vrijwilligers hier stiekem aan gewerkt. 
 
Waarom kozen we voor dit logo?
Het omvat de woorden diversiteit en samenhorigheid.
Het is een duidelijke vorm. Het ziet er een beetje uit als een waaier. Een waaier van kleuren waarin iedereen verschillend is maar toch samen één geheeld vormt bij Enig Verschil.
De meeste kleuren komen van de regenboogvlag maar niet allemaal. Dit om verder te benadrukken dat iedereen bij ons welkom is!
 
Maar niet enkel ons logo is nieuw, onze volledige promotie is vernieuwd. Van vlaggen over flyers tot affiches, alles in een gloednieuw jasje met onze zes felle kleuren waar niemand zal kunnen naast kijken. Hiermee gaan we de komende maanden een grootste promocampagne doen.
 
Maar er is nog meer! 
Onze website is ook gloednieuw, we zijn begonnen met een wit blad en het resultaat kan je zelf bewonderen via www.enigverschil.be
De komende maanden werken we er nog hard aan verder, zo zal je binnenkort met één druk op de knop jezelf kunnen inschrijven voor onze activiteiten, laten weten dat je aanwezig zal zijn op het EV-café en nog veel meer.
 
Afsluiten wil ik graag met een dankwoordje voor çavaria want dit alles is enkel tot stand kunnen komen dankzij hun ondersteuning.
Nieuws tags: