Jongeren en hun kinderdroom

21-03-2016

Woensdag 23 maart 2016 lanceert Tom De Cock, gekend als radio-dj, zijn nieuwe boek, waarin hij zijn persoonlijke ervaringen met adoptie deelt. Vaak komt adoptie door holebi’s niet zo positief in beeld, en Tom wil graag enkele dingen rechtzetten.

Dit vonden wij dé kans om jullie aan het woord te laten, en jullie vragen voor te leggen aan enkele holebi-gezinnen die ervaring hebben met het vervullen van hun kinderwens. We verzamelden enkele vragen, vonden wat knappe koppen, en maakten hier enkele mooie filmpjes van.

Vanavond lanceren we samen met Tom ons eerste filmpje, wat je hier op de website kan bekijken. Hou zeker de website en onze Facebookpagina in de gaten, want daar lanceren we de komende weken nog enkele van deze filmpjes.

Wil jij graag ook het boek van Tom De Cock zelf lezen? Goed nieuws: Wel Jong Niet Hetero geeft enkele exemplaren weg! Hier kunnen we maar één tip geven: hou woensdag onze sociale media in de gaten, want daar geven we jullie de kans mee te spelen voor één van de boeken.

Zit je zelf met nog meer vragen over adoptie, of zijn jullie klaar om de volgende stap te zetten? Bekijk dan zeker ook eens de facebookpagina van ’t Kwadraat. Volgende week dinsdag, 29 maart 2016, organiseren ze in antwerpen een infomoment. Meer info vind je op hun event.

Kijk nu vooral naar ons eerste filmpje, geniet ervan, leer iets bij, en laat ons zéker weten wat je er van vond. Dit kan op onze Facebookpagina, in de comments op het YouTube kanaal, of op onze Twitter, @WJNH_jeugd .