Verliefd

Relaties

Het kriebelt in je buik. Je kunt je niet meer concentreren tijdens de les. Je denkt alleen nog aan die ene jongen of droomt dag en nacht van dat meisje… Je bent verliefd!

Verliefd zijn is een zalig gevoel. Maar de grote vraag is natuurlijk: is die andere ook verliefd op jou? Want verliefd zijn is pas écht leuk als het van twee kanten komt. Als je niet zeker weet of jouw grote liefde ook iets voor jou voelt, kan je eens voorzichtig polsen bij de persoon zelf of vrienden ervan. In sommige gevallen kan je best eerlijk zijn en vertellen wat je voor hem/haar voelt, want wie niet waagt, niet wint… Ook al is de liefde niet wederzijds, je hebt dan op z’n minst zekerheid. Als hij/zij ook verliefd is op jou, dan kan jullie geluk niet op. Geniet samen van dat verliefd gevoel en neem rustig de tijd om elkaar goed te leren kennen. 

Komen de verliefde gevoelens niet van twee kanten? Geef jezelf de tijd om over je gevoelens heen te geraken, iedereen is wel eens hopeloos verliefd. Vroeg of laat kom je jouw droomjongen of -meisje wel tegen. En single zijn heeft natuurlijk ook z'n voordelen.