Inderdaad

Lokale holebi-jongerengroep

Meldertstraat 38
Hasselt 3500
Meldertstraat 38
3500 Hasselt

Word je verliefd op jongens of meisjes, of weet je het nog niet zo goed? Twijfel je over je seksuele geaardheid of heb je vragen hierover? Of wil je gewoon andere toffe holebi-jongeren in Limburg leren kennen? Dan is Inderdaad iets voor jou!

Elke eerste en derde maandag van de maand is er het IDD-jongerencafé voor jongeren tot 30 jaar, in het Regenbooghuis in Hasselt (Meldertstraat 38). Het café is geopend vanaf 19u30 tot 1u00. Elke eerste maandag is er ook een leuke activiteit tussen 20u en 22u zoals een quiz, spel of een informatieve avond. Daarnaast zijn er nog tal van andere activiteiten zoals een avondje bowling, een stadsspel, lasershooten, BBQ'en, frisbeeën en waterspelletjes in de zomer, langlaufen en sneeuwballengevecht in de winter, op fun-weekend,... voor ieder wat wils!

De meeste activiteiten zijn helemaal gratis en er is geen lidmaatschap vereist! Geen verplichtingen dus, je komt gewoon als je zin hebt! Interesse? Kom gerust eens kennismaken met ons op een van onze café-avonden. Je vindt de komende data in de kalender op deze website of op de facebook-pagina: http://facebook.com/inderdaadvzw.

 photo IDD_zpschdnyqsp.jpg