overbeharing

Zoek je iets met al veel stof op? Dan is dit the place to be. (Tip: de zoekfunctie is een handige tool om hier je weg te vinden.)
Gast

overbeharing

Bericht door Gast » 23 jul 2007 12:25

hoy
Ik ben een jongen van 16, en ik ben echt overbehaard.
Ik heb enorm veel haar op mijn benen,billen(zelfs ertussen), buik en borstspieren.
Scheren helpt niet echt, aangezien het er na 2 dagen al volop terug doorgroeit.
Ik schaam mij hier echt voor, en dit is de enige reden waarom ik geen relatie durf te beginnen met een jongen.
Hoe zouden jullie reageren, moest jullie vriendje zo behaard zijn?
Heeft er iemand tips hoe ik dit kan oplossen?
Zijn er hier ook jonge gasten die hetzelfde meemaken?
greetz

driemboi

Bericht door driemboi » 23 jul 2007 14:05

Kom kom! Je vergroot wrsch alles, bekijk het allemaal eens kritisch en je zal zien dat het allemaal best meevalt! Er zijn veel ergere mensen dan jou, daar ben ik zeker van! Ik dacht ook dat ik de enige overbehaarde was vant dorp omdat het haar om mn benen bruin (dus nt zwart) was! Zo dom van me, pas toen iedereen korte broeken begonnen te dragen had ik door dat er veel ergere mensen zijn. Als deze iets of wat peptalk niet werkte dan moet je een trimmer kopen, daarmee kan je haar (waar het ook bevindt) trimmen of "knippen", zo heb je kortere haartjes en valt je overbeharing minder op! Vergeet niet dat hier en daar wat haar op tactische plaatsen echt wel mooi/geil, echt waar! Een lijntje dat vanonder je navel begint, doorgaat tot wat borstkas -> verkocht!

Prince Igor

Bericht door Prince Igor » 23 jul 2007 14:20

personally I don't like body hair.

ik zou zeggen wees blij dat het niet op u rug staat ^^

driemboi

Bericht door driemboi » 23 jul 2007 14:36

Prince Igor schreef:personally I don't like body hair.

ik zou zeggen wees blij dat het niet op u rug staat ^^
Idd, rug is no-no maar daar had ie het niet over :-)

K_x
I have no life
I have no life
Berichten: 5416
Lid geworden op: 21 mar 2002 01:00
Geslacht: Man
Locatie: Antwerpen
Contacteer:

Bericht door K_x » 24 jul 2007 18:08

Eerst en vooral: 't is niet omdat jij misschien niks vindt aan 'n jongen met veel haar, dat dat voor een eventueel vriendje ook zo is. Misschien vindt hij het zelfs net héél leuk, zo wat haar overal!

That said, als je er echt van af wil: 't schijnt dat Veet er voor zorgt dat beharing langer wegblijft dan een scheerbeurt - zoek eens wat op dit forum met de termen "lichaamsbeharing verwijderen" ofzo, je zal ongetwijfeld 'n hoop tips tegenkomen!
good music / i dance / no good music / i not dance. (december 2007 mix online)

<Bobo> what's wrong with being a homosexual?
<klong> it's gay

Kikkerkop

Bericht door Kikkerkop » 25 jul 2007 11:02

:P ik vind da best wel aantrekkelijk wo hier en daar wa haarkes.
dus kzou mij der nie druk over maken, een gelpluimd kieken is ook nie alles

Chemistje
Senior user
Senior user
Berichten: 992
Lid geworden op: 09 jun 2007 22:15
Geslacht: Man
Locatie: Leuven

Re: overbeharing

Bericht door Chemistje » 28 jul 2007 17:23

Anoniem schreef:hoy
Ik ben een jongen van 16, en ik ben echt overbehaard.
Ik heb enorm veel haar op mijn benen,billen(zelfs ertussen), buik en borstspieren.
Scheren helpt niet echt, aangezien het er na 2 dagen al volop terug doorgroeit.
Ik schaam mij hier echt voor, en dit is de enige reden waarom ik geen relatie durf te beginnen met een jongen.
Hoe zouden jullie reageren, moest jullie vriendje zo behaard zijn?
Heeft er iemand tips hoe ik dit kan oplossen?
Zijn er hier ook jonge gasten die hetzelfde meemaken?
greetz

Hey,

Ik zou daar niet zo mee inzitten. Er zijn genoeg jongens die zwaar vallen voor lichaamsbeharing (OK, eerder zeldzaam onder 16-jarigen, maar vanaf een jaar of 20 verandert dat rap). Ik zou niet afscheren, dat maakt het lelijk en obvious. Laat alles gewoon staan en hou van uw eigen lichaam :)
Of ge beharing leuk vindt is iets van persoonlijke smaak, ikzelf vind kaal absoluut onaantrekkelijk, en veel haar evenzeer (tenzij op de benen en armen *mjammie*). Maar voor borst enz. hou ik het op het gemiddelde ;)

Ik heb wel de indruk dat rughaar niet zo geapprecieerd wordt, en dat heb ik dus wel. Ik kreeg vroeger nogal veel opmerkingen te verduren over dat rughaar. Na 2 laseroperaties (elk 500€ :-? ) vind ik het persoonlijk niet zoveel geminderd, maar ik hoor geen reacties meer, wat moet betekenen dat het toch een effect heeft nietwaar?

Lasertherapie is verschrikkelijk duur als ge heel uw lichaam wilt behandelen en is IMHO niet nodig. Als ge later geld verdient (binnen een jaar of 10 ofzo), kunt ge het altijd overwegen voor bepaalde plaatsen als het echt extreem is, zoals uw rug of andere storende plaatsen, maar nu kunt ge nog niet echt vergelijken vind ik :)

Persoonlijk zou ik aanraden van nog ff te wachten. Op uw 16e kunt ge ff geshoqueerd zijn, maar hou in gedachten dat beharing gemiddeld pas volgroeid is op uw 22e (dan is het mannenlichaam echt "af"). Mss ben je dus gewoon een vroege jongen.

Als het een troost mag wezen: ik heb mijn beenhaar ook nog afgeschoren op mijn 15-16e.

Robin||
New user
New user
Berichten: 58
Lid geworden op: 07 feb 2007 19:12
Geslacht: Man
Locatie: Betekom

Bericht door Robin|| » 28 jul 2007 18:12

hoihoi

Persoonlijk vind ik van mezelf dat ik ook veel te veel haar heb dan ik eigenlijk zou willen en vind ik mezelf soms ook een 'aap', maar als ik dan sommige mensen bekijk is het nog vééééél erger, dan heb ik af en toe toch iets van *zucht*. En overlaatst had de papa hier thuis last van een boel insectenbeten op zijn lijf (dat heb je met dat 'in-de-tuin-werken') en moest hij zich insmeren. Toen heb ik gezien dat hij net dezelfde ... euhm ... soort beharing heeft als ik en soms zelfs nog een stuk erger. En sindsdien heb ik iets van 'het zit in de genen, so what!'. Wat niet wil zeggen dat ik nu jippijeej rondloop ofzo, totaal niet. Maar als veel (of wat je veel noemt) beharing in de familie zit kan je er weinig aan doen. En ja, ik schaamde me daar ook voor, maar kijk: ik heb een schat van een vriend :D dus het is allemaal relatief. En misschien moet je eens overwegen om naar een schoonheidsinstituut te stappen? Klinkt misschien erover, maar als je dat zo hoort zijn er tegenwoordig veel mannen die zo'n ding bezoeken om ongewenst haar te laten verwijderen.
In ieder geval moet je je er niet over zitten tobben, als je je er druk in maakt zal het nog niet weggaan. Ik denk dat zelfvertrouwen veel goed kan maken om de liefde tegen te komen. En karater uiteraard; en je vriend zal je wel begrijpen dat je jezelf niet zo goed voelt in die situatie. Maar daarom ben jij net verliefd op hem, en hij op jou...
I'm in love with a fairytale ...

Piui
New user
New user
Berichten: 69
Lid geworden op: 28 jul 2007 19:44
Locatie: Brussel

Bericht door Piui » 28 jul 2007 20:07

In België heerst toch wel grotendeels de opinie dat haar hoort te worden getrimd of liefst gewaxt of dergelijke.. Je kan altijd naar Italië verhuizen, daar zijn ze dol op haar 8)

surferke

Bericht door surferke » 28 jul 2007 20:24

Of naar de brousse ^^

Ik ben ook 'nen aap, m'n borsthaar floept er ook altijd uit! Maar da's toch wel één van m'n laatste mankementen waar ik van wakker lig :roflmao:

Gast

Bericht door Gast » 29 jul 2007 22:50

Hoy
Bedankt voor jullie antwoorden!ze steunen mij echt. :merci:
Ik ben al een paar keer naar een schoonheidsinstituut geweest, maar het haar schiet er na +/- een 2tal weken weer volop door (met van die vieze puistjes als resultaat), ook is het enorm pijnlijk en vrij duur.Scheren zou ik dagelijks moeten doen, met puisten, stugge haren en stoppels zie ik da ook als geen optie.
Laserbehandelingen heb ik ook al overwogen en zelfs een afspraak gemaakt bij een dermatoloog, maar de prijzen zijn echt onbetaalbaar. (bv buik+borst, 400 euro per behandeling, en die behandeling moet 5 keer herhaald worden) en dan is de rest nog niet gedaan. Nu spaar ik letterlijk al het geld wat ik kan vinden, maar heb nog een enorm lange weg te gaan.Dus geen mp3 en dure kleren/gsm voor mij!En omdat mijn pels nog niet helemaal volgroeid(slik) is moet deze dure rompslomp nog verschillende keren worden herhaald
Dat ik een vroege was heb ik al effe door, ik kreeg al schaamhaar op mijn 9de, de baard in mijn keel en groeispurt op mijn 12-13, en bij mijn eerste zaadlozing was ik nog maar net 12.

Ik lieg mijn (toekomstig) vriendje niet voor als ik hem hier nix over vertel?(ander uiterlijke mankementen zie je wel op voorhand) Stel je voor dat hij net zoals ik hiervan walgt?

Prince Igor

Bericht door Prince Igor » 29 jul 2007 23:10

maar allee, wat een verspilling van geld.

lichaamshaar is sexy, en niet iedereen walgt ervan.

P4N-fanneke
Regular user
Regular user
Berichten: 220
Lid geworden op: 28 jul 2007 22:55
Locatie: harelbeke, 16j

Bericht door P4N-fanneke » 29 jul 2007 23:21

weet ge zelf vind ik dit niet knap zo veel beharing :-? , maar als u dat inderdaad zo hard stoort dan moet je kijken om e riets aan te doen e.... maar 400euro per behandeling en dat 4 maal :-? dat is toch echt wel duur hoor....maar ja als het je echt zo hard stoort zou ik je niet tegenhouden...
I’m Mrs. Oh my God that Britney’s Shameless

You want a piece of me ( go BRITNEY)

Kikkerkop

Bericht door Kikkerkop » 29 jul 2007 23:24

Prince Igor schreef:maar allee, wat een verspilling van geld.

lichaamshaar is sexy, en niet iedereen walgt ervan.
inderdaad, ga liever op reis me u geld.

B_Out
Senior user
Senior user
Berichten: 1132
Lid geworden op: 13 nov 2005 12:23
Locatie: Brugge
Contacteer:

Bericht door B_Out » 30 jul 2007 08:51

Mja het is inderdaad allemaal een beetje afhankelijk van wat men hier begrijpt onder 'overbeharing'. Die 'over-' die erin voorkomt duidt naar mijn mening er toch een beetje op dat het teveel is.... of dit dan al of niet zo is laat ik eventjes in het midden.

Toch ben ik een beetje van mening dat de eigenaar van het probleem het meestal erger inschat dan wat de mensen er eigenlijk van denken. Uiteraard zal je mensen hebben die liever een babyvelleke zien, maar zoals hier al gebleken is zijn er evenwel mensen die beharing leuk vinden.

Als het echt overbeharing is en je stoort er je echt aan, kan het toch een hulp zijn om het gewoon bij te trimmen? Zelf is mijn 'fantastische gespierde' torso ook behaard, niet dat het door ieder knoopsgat groeide, maar ik vond het gewoon ergerlijk. Nu trim ik de boel zodat alles netjes dezelfde (korte) lengte heeft en voel ik me er al heel wat beter bij.

Dus probeer te leven... mocht je iemand leren kennen dan denk ik dat die het leuker zal vinden als je zonder complexen leeft en gewoon je vrije zelf bent.
[Outro_Spective]

Prince Igor

Bericht door Prince Igor » 30 jul 2007 10:00

als ge het echt allemaal wegwilt kunt ge het gewoon epileren.

machintje dat u haren eigenlijk allemaal uittrekt, zijt ge dus wel tijdje goed, en als ze terugkomen, moeten ze ook niet ONMIDDELLIJK weg he, als ze kort zijn is het altijd minder erg, dus op zich zou ge dan wel een maand goed zitten :-)

doet wel zeer als een bitch denk ik

B_Out
Senior user
Senior user
Berichten: 1132
Lid geworden op: 13 nov 2005 12:23
Locatie: Brugge
Contacteer:

Bericht door B_Out » 30 jul 2007 10:02

Sadist !!!

K_x
I have no life
I have no life
Berichten: 5416
Lid geworden op: 21 mar 2002 01:00
Geslacht: Man
Locatie: Antwerpen
Contacteer:

Bericht door K_x » 30 jul 2007 12:23

Anoniem schreef:Hoy
Bedankt voor jullie antwoorden!ze steunen mij echt. :merci:
Ik ben al een paar keer naar een schoonheidsinstituut geweest, maar het haar schiet er na +/- een 2tal weken weer volop door (met van die vieze puistjes als resultaat), ook is het enorm pijnlijk en vrij duur.Scheren zou ik dagelijks moeten doen, met puisten, stugge haren en stoppels zie ik da ook als geen optie.
Laserbehandelingen heb ik ook al overwogen en zelfs een afspraak gemaakt bij een dermatoloog, maar de prijzen zijn echt onbetaalbaar. (bv buik+borst, 400 euro per behandeling, en die behandeling moet 5 keer herhaald worden) en dan is de rest nog niet gedaan. Nu spaar ik letterlijk al het geld wat ik kan vinden, maar heb nog een enorm lange weg te gaan.Dus geen mp3 en dure kleren/gsm voor mij!En omdat mijn pels nog niet helemaal volgroeid(slik) is moet deze dure rompslomp nog verschillende keren worden herhaald
Dat ik een vroege was heb ik al effe door, ik kreeg al schaamhaar op mijn 9de, de baard in mijn keel en groeispurt op mijn 12-13, en bij mijn eerste zaadlozing was ik nog maar net 12.

Ik lieg mijn (toekomstig) vriendje niet voor als ik hem hier nix over vertel?(ander uiterlijke mankementen zie je wel op voorhand) Stel je voor dat hij net zoals ik hiervan walgt?
Als ik je iets mag aanraden: wacht vooral af met zulke dingen!

Ik zeg niet dat je er niet goed over nagedacht hebt ofzo, of dat je niet zeker bent, maar: je bent 16. Het is sowieso geen goed idee om zulke behandelingen te ondergaan wanneer al het haar nog niet aanwezig is. Bovendien moet je jezelf wat tijd gunnen - het zou wel eens kunnen dat je dit probleem erger maakt dan het is. Of beter: dat je gaat merken dat het helemaal niet zo erg is als je vriendjes gehad hebt die geen problemen maken van wat beharing, of die het zelfs heel mooi vinden.

Wacht enkele jaren, probeer dit te aanvaarden, en indien je binnen enkele jaren nog steeds hetzelfde hierover denkt, heroverweeg dan nog eens die lasertherapie. Bovendien, eens je werkt is 400 euro al veel makkelijker te betalen dan wanneer je 16 bent. :-)

Om nú er van af te raken: wel, in m'n vriendenkring zit er iemand die nogal veel beharing heeft op z'n borstkas. Hij scheert het gewoon af, zonder dat dit pukkels of uitslag geeft. Dus misschien kan je eens zoeken naar scheerschuim, speciaal gemaakt voor 'n gevoelige huid? Desnoods gebruik je gewoon 't soort scheerschuim waar vrouwen hun benen mee scheren. :-)
good music / i dance / no good music / i not dance. (december 2007 mix online)

<Bobo> what's wrong with being a homosexual?
<klong> it's gay

Magser
New user
New user
Berichten: 96
Lid geworden op: 31 aug 2006 17:07
Geslacht: Man
Locatie: Antwerpen

Bericht door Magser » 30 jul 2007 12:59

Ik ken het probleem, hierzo behaard als iets!

Last time I checked waren er nog geen gruwelijke haren op mijn rug, maar de rest is hier al goed aan het groeien.

Scheren is inderdaad altijd een optie, alhoewel ik zelf wat negatieve ervaringen heb. (geïrriteerde huid etc...).

Als je het dan toch wilt doen, bij mij was het meest positieve resultaat met gewoon scheerschuim voor mannen.
Waxen heb ik één keer gedaan, en dat was meteen ook de laatste keer. Ik kan wel wat pijn verbijten, maar dat was toch wel onmenselijk.


Laseren is ook al bij mij opgekomen, maar die behandeling is idd extreem duur, en volgens een Dermatoloog die ik niet bij naam noem van het UZA, zijn die behandelingen niet allemaal zo effectief, en meestal als ze effectief zijn maken ze nog wat meer kapot dan enkel de wortels van je huidhaar.


Leer ernu nog mee leven! Er zijn rond onze leeftijd inderdaad maar weinig jongen die het willen (Op of tegen hun lichaam), maar ikzelf persoonlijk heb er niets tegen!


Greetz!

Dias
New user
New user
Berichten: 12
Lid geworden op: 28 sep 2005 21:59
Locatie: gent | 21

Bericht door Dias » 30 jul 2007 13:51

Trip/knip het bij, de enige reden waarom iemand lichaamsbeharing vies vindt, denk ik, is omdat dat er onverzorgd kan uitzien. Als je da deftig bijwerkt is dat probleem er gewoon niet. En met die 5 keer 400 euro kun je evengoed een vriendje kopen en die dwingen het mooi te vinden :)

Gesloten