Dit vurige gevoel in mijn hart

Je hebt er vaste, open, gefantaseerde, onbestaande, beëindigde, versmachtende, seksuele of verrijkend relatie? Deel het hier!
Gesloten
MoederVan2
New user
New user
Berichten: 48
Lid geworden op: 06 aug 2018 23:47
Geslacht: Vrouw
Locatie: Mechelen

Dit vurige gevoel in mijn hart

Bericht door MoederVan2 » 16 aug 2018 20:18

Dit is een verhaal vanuit mijn hart,
Dit meisje nu een knappe vrouw die mij jaren geleden heeft doen beseffen dat ik voor de vrouwen ben.
We zaten allebei op een andere school en hebben elkaar via vrienden leren kennen, tot op de dag van vandaag weet ze mijn gevoelens voor haar nog steeds niet.
Ik ga het haar nu ook niet zeggen omdat dat vuurtje nog altijd voor haar brand, want ze heeft een goede relatie met haar vriendin.
Jup this lesbian girl made me realise i am a lesbian myself :love: toen was ik 15 jaar oud denk ik♡~♡
Vanaf de eerste dag dat ik haar zag vocht ik tegen dit gevoel allereerst omdat het me beangstigde dat ik dit voor een vrouw kan voelen, dit gevoel sterker dan ik ooit bij een man heb gevoeld.
De angst wat anderen van me zouden denken, angst op wat mijn ouders en mijn familie er van zou denken.
Dit gevoel onderdrukkende en een gedwongen hetero bestaan en enkele crushes op vrouwen en 2kindjes later, kan ik er niet meer tegen vechten tegen dit gevoel dat sterker is.
Nu eindelijk van plan om uit de kast te komen, en deze keer laat ik me niet tegenhouden door wat anderen zouden zeggen.
Haters gonna hate but i won't give a damn about them!


Vroeger toen ik bij mijn vroegere beste vriendin ging spelen met de barbie's met haar erbij waren de barbie's hetero en als zij met haar familie ging eten en ik daar nog was liet ik de barbie's de meest lesbische toestanden beleven, dit vond ik normaler dan hetero barbie met een gay looking ken doll(allereerste allarmbelletje) ^~^ (okay guess i might have been gay all my life haha) en ik liet ook darling ken doll met gi joe samen zijn hoe dan ook zelfs toen vond ik het de normaalste zaak dat homo koppels bestaan.
Ook heb ik ongewenst mijn eerste porno clipje bij die vroegere bff betreffende een vrouw die met het mannelijke geslachtsdeel in haar mond zat ik was zo van streek dat ik niet kon stoppen met huilen dit was rond mijn 18de levensjaar moest eigelijk ook (2de alarmbelletje). Mijn eerste keer hetero seks was gewoon saai en vervelend vond er echt niets aan. (Derde alarm belletje).

Still thinking about this angel that came in my life because an angel is what she is to me.
Tomboy allert, swordfighter, muddiver, lone wolf.
Romanticus, gedichtenschrijver, tekenaar.
Moeder van 2 schattige dochtertjes :love:

eithnec
New user
New user
Berichten: 31
Lid geworden op: 11 okt 2011 14:28
Geslacht: Vrouw

Re: Dit vurige gevoel in mijn hart

Bericht door eithnec » 21 aug 2018 21:00

herkenbaar, ik ben enkele weken geleden letterlijk omver geblazen door zo een engel ik was niet enkel verliefd op wat ik van buiten zag maar hou van haar hart en ziel en hoe ze mij terug 16 liet voelen, een week geleden heb ik dan ook verteld wat ik voelde het was helaas niet wederzijds maar ze zal altijd een speciaal plekje hebben in men hart en ik gun haar gelukkig te worden :) momenteel neemt ze afstand, ooit hoop ik dat we nog wel vrienden kunnen zijn maar voor nu vind ik het ook niet slecht een beetje afstand te houden om zo men gevoelens een plekje te geven
puur op het gevoel

Gesloten