23/12: Naar de film met Youth@Pride!

Zoek je iets met al veel stof op? Dan is dit the place to be. (Tip: de zoekfunctie is een handige tool om hier je weg te vinden.)
Gesloten
Arlena.van.WJNH
Stafmedewerker WJNH
Stafmedewerker WJNH
Berichten: 16
Lid geworden op: 02 dec 2016 14:49
Geslacht: Vrouw

23/12: Naar de film met Youth@Pride!

Bericht door Arlena.van.WJNH » 02 dec 2016 15:50

De kaskraker "Game Face" nog niet gezien? Of zin in een gezellige avond vol boeiende gesprekken?


Op vrijdag 23 december kan je in jeugdhuis De Branding in Jette vanaf 19 uur samen met ons kijken naar de kaskraker 'Game Face', een inspirerende film/documentaire over outing in de sportwereld die reeds verschillende awards in de wacht gesleept heeft.

Game Face vertelt het verhaal van Fallon Fox, de eerste transgender MMA-vechtster, en Terrence Clemens, een getalenteerde basketbalspeler in Oklahoma die homoseksueel is. Beiden beseffen dat uit de kast komen belangrijk is om zich goed in hun vel te voelen, al zorgen de onvoorspelbare gevolgen toch voor enige angst en voorzichtigheid.

Via Youth@Pride maakt de Pride.be het LGBT-thema bespreekbaar bij jongeren.
Samen met Jonas van de Waalse jongerenorganisatie Les CHEFF opent onze eigen woordvoerder Jens nadien een debat waarbij iedereen vrijblijvend in gesprek kan gaan.
Mogelijks gebeurt dit alles in aanwezigheid van de enige echte Michiel Thomas, de regisseur van Game Face.

En dat alles volledig gratis voor jongeren <30 jaar!Meer info: https://www.facebook.com/events/1666826156942673/

Deze activiteit wordt georganiseerd met de steun van de De Brusselse Jeugdhuizen en Jeugdhuis De Branding, Wel Jong Niet Hetero en CHEFF asbl en de directie Gelijke Kansen Be equal be.brussels

Gesloten