Groepsdouche (voor jongens)

Rode oortjes? Gebeuren er rare zaken met je lichaam? Zet hier je blabla en verwacht heel wat boemboem terug.
Liro
Senior user
Senior user
Berichten: 1360
Lid geworden op: 02 nov 2011 21:44
Geslacht: Man
Locatie: Leuven

Re: Groepsdouche (voor jongens)

Bericht door Liro » 13 jul 2013 19:25

Dat lijkt me nu net iets té om te proberen bij een one night stand :)
All the world is not, of course, a stage, but the crucial ways in which it isn't, are not easy to specify.

Animalcop

Re: Groepsdouche (voor jongens)

Bericht door Animalcop » 27 dec 2014 13:18

Waarom zou je jezelf schamen voor iets wat kan gebeuren, een erectie is niet direct verbonden aan sexuele opwinding. Iedere jongen reageert anders op een douche, en who cares als je een erectie krijgt of hebt, alsof dat iets is dat niemand anders heeft. Het is iets natuurlijks je kan er zelf toch niets aan doen, ik zelf als ik iets naakt zie, al is het een lelijke oude vrouw, het doet me denken aan porno en zo krijg ik ook wel eens een ongewenste erectie. Het is nu ook niet het einde van de wereld.

Darkcrow
Experienced user
Experienced user
Berichten: 426
Lid geworden op: 08 mei 2014 20:44
Geslacht: Man
Locatie: Hasselt, het hart van Limburg

Re: Groepsdouche (voor jongens)

Bericht door Darkcrow » 10 jan 2015 16:20

Gast schreef:Een groepsdouche gebruiken is voor mij gewoonweg een ramp, want het probleem is dat ik, hoe dan ook, zowiezo een stijve krijg. Door aan andere dingen te denken (wat wel degelijk voor bepaalde tijd helpt, maar extreem veel concentratie vereist en dus moeilijk is) en pogingen het te verbergen is het soms wel mogelijk dat niemand het ziet, maar zowiezo is het een verschrikkelijk onleuke ervaring.

Hebben jongens hier op dit forum ook problemen met groepsdouche, moet je dat soms gebruiken, of gaat dat allemaal zonder problemen bij u?

Is het bij alle homos zo dat het aanwezig zijn in een douche waar ook andere naakte jongens zijn, altijd een stijve geeft bij u? Of is dat alleen maar bij sommigen en is de oorzaak iets anders dan het homo zijn zelf?

Zijn er truuks om geen stijve te krijgen in een groepsdouche die niet te veel concentratie vereisen?

Thanks!
Het ligt aan de andere jongens, als ze knap zijn en jouw type zijn is het logisch dat je een stijve krijgt. Het is het beste dat je groepsdouches mijd door bijvoorbeeld thuis te douchen.

Als je het dan toch niet kan mijden speel je gewoon open kaart en zeg je dat je homo bent en je er niks aan kan doen.

the legionnaire
New user
New user
Berichten: 61
Lid geworden op: 06 mei 2014 17:56
Geslacht: Man
Locatie: Overpelt

Re: Groepsdouche (voor jongens)

Bericht door the legionnaire » 08 mar 2015 16:13

groepsdouches zijn bij mij ook uit den boze.

Het is bij mij de reden waarom ik niet ga fitnessen in een fitnesszaak, om achteraf onder de open douche te gaan staan. Niet alleen dat ie dan ongetwijfeld wel gaat omhoog komen, maar ook al omdat ik dan niet ga weten waar met mijn ogen te blijven en dat gaan ze waarschijnlijk ook wel merken ook.

Iemand zei me dat het natuurlijk ook een optie is om te gaan fitnessen in een zaak maar gewoon thuis te douchen. Alleen ga ik dan nog wel liggen staren naar de knappe stukken denk ik.

En voor een hometrainer hoef ik al niet de deur uit, want die staat in mijn living. Loopband staat te stoffen bij mijn vader (heb ook gewoon geen plaats om dat ding te zetten hoewel het een opvouwbare is) en gewichthalters liggen trouwens ook te stoffen in mijn kast. Die heb ik vroeger nochtans een lange periode dagelijks gebruikt en het had wel degelijk effect.

-Matteo-

Re: Groepsdouche (voor jongens)

Bericht door -Matteo- » 23 mei 2016 14:08

Helemaal in het begin is dat misschien onwennig, maar je went eraan. Bij ons op de atletiek heb je geen ander keus en zijn er enkel groepdouches. Het zijn ook allemaal hetero's en ze gaan niet op een mannenlichaam geilen. Heb zelf geen complexen over mijn lichaam en iedereen doucht gewoon alsof hij thuis alleen doucht en niemand let op de ander. Het zijn juist de preutse types of personen die complexen hebben over hun lichaam en onzeker zijn qua persoonlijkheid die daarvan een probleem maken of types die bij een naakt lichaam enkel aan seks denken. Please...come on, I mean, als je naar een dokter moet voor een bepaald probleem, ga je ook niet ineens preuts doen. Men moet zeker niet aan een topsport of sport in clubverband beginnen als men van zichzelf al weet dat men preuts is en problemen heeft met groupdouches en soms naakt in de kleedkamer grappen maken door dingen naar elkaar te gooien of met handdoek al plagend tegen zijn rug en kont slaan en iedereen begint te joelen. Dat hoort bij teamsport. :wink:

Pancake
Forumkoppel 2017
Berichten: 2732
Lid geworden op: 01 aug 2013 02:46
Geslacht: Man
Locatie: Gent

Re: Groepsdouche (voor jongens)

Bericht door Pancake » 23 mei 2016 15:35

-Matteo- schreef:Helemaal in het begin is dat misschien onwennig, maar je went eraan. Bij ons op de atletiek heb je geen ander keus en zijn er enkel groepdouches. Het zijn ook allemaal hetero's en ze gaan niet op een mannenlichaam geilen. Heb zelf geen complexen over mijn lichaam en iedereen doucht gewoon alsof hij thuis alleen doucht en niemand let op de ander. Het zijn juist de preutse types of personen die complexen hebben over hun lichaam en onzeker zijn qua persoonlijkheid die daarvan een probleem maken of types die bij een naakt lichaam enkel aan seks denken. Please...come on, I mean, als je naar een dokter moet voor een bepaald probleem, ga je ook niet ineens preuts doen. Men moet zeker niet aan een topsport of sport in clubverband beginnen als men van zichzelf al weet dat men preuts is en problemen heeft met groupdouches en soms naakt in de kleedkamer grappen maken door dingen naar elkaar te gooien of met handdoek al plagend tegen zijn rug en kont slaan en iedereen begint te joelen. Dat hoort bij teamsport. :wink:
"Oh ik tennis zo graag en ik zou me heel graag bij een tennisclub aansluiten, maar ik douche niet graag naakt met anderen rondom mij. Jammer voor mij, dan zal ik mijn droom maar opbergen."

De logica is ver zoek.
“Be who you are and say what you feel, because those who mind don’t matter and those who matter don’t mind.”

Meest begeerde vrijgezel 2015 en 2016

BiNDing
Forum addict
Forum addict
Berichten: 3526
Lid geworden op: 18 jan 2012 20:26
Geslacht: Man
Locatie: Leuven

Re: Groepsdouche (voor jongens)

Bericht door BiNDing » 23 mei 2016 15:43

-Matteo- schreef:[...] soms naakt in de kleedkamer grappen maken door dingen naar elkaar te gooien of met handdoek al plagend tegen zijn rug en kont slaan en iedereen begint te joelen. [...]
7 jaar voetbal gespeeld en 7 jaar gecoacht bij 4 clubs en 7 verschillende ploegen, nog nooit meegemaakt in de mate dat jij het voorstelt :P
Diegenen die wat "preutser" waren of niet graag betrokken werden hierbij, werden gewoon gerust gelaten. Grote mond tegen grote mond, dat gebeurde wel al eens.

En douchen met onderbroek aan kan toch gerust, of is dat alleen bij het voetbal zo? Ik deed het nooit, de meesten deden het niet, maar sommigen hielden gewoon hun short aan. Niks mis mee.

-Matteo- schreef:Helemaal in het begin is dat misschien onwennig, maar je went eraan.
Helemaal mee akkoord.
Dat is spannend die eerste ke(e)r(en), maar je merkt wel meteen dat iedereen vooral met zichzelf bezig is tijdens het douchen (zeker in niet-teamsport gemeenschappelijke douches). Er wordt heus niet op je gelet.

Pancake schreef: "Oh ik tennis zo graag en ik zou me heel graag bij een tennisclub aansluiten, maar ik douche niet graag naakt met anderen rondom mij. Jammer voor mij, dan zal ik mijn droom maar opbergen."

De logica is ver zoek.
:adore:
24/7 vrolijk en enthousiast!
[Forumkoppel van het Jaar 2015]

Springbal
I have no life
I have no life
Berichten: 11021
Lid geworden op: 09 jul 2007 16:30
Geslacht: Man
Locatie: Willebroek
Contacteer:

Re: Groepsdouche (voor jongens)

Bericht door Springbal » 05 jul 2016 14:17

Ik ga nu sedert enkele weken een of twee keer per week naar de fitness, 't is anders dan in mijn vertrouwde roeiclub douchen (ik sla mijn handdoek rond mijn middel als ik van mijn kastje (mwaha) naar de douche stap, maar nog niet echt iets tegen gekomen (letterlijk en figuurlijk). Wellicht ook omdat ik meestal tijdens de kantooruren ga.

Wel een keer moeilijk om te blijven zwijgen toen er twee mannen bezig waren over homo zijn "ja dan zou ik wel 't manneke willen zijn". Gosh. Maar da's n andere discussie
Onderzoek wees uit dat een man depressief wordt als zijn vrouw meer verdient dan hij. Daarom wordt een homo koppel in het Engels a Gay couple genoemd
Wall schreef:Zo gevaarlijk lijkt Springbal niet.

yvo

Re: Groepsdouche (voor jongens)

Bericht door yvo » 07 aug 2017 19:20

Iedereen poedelnaakt douchen.

Gesloten