3 wiel voelen+ lonely

Zoek je iets met al veel stof op? Dan is dit the place to be. (Tip: de zoekfunctie is een handige tool om hier je weg te vinden.)
Gesloten
robin
New user
New user
Berichten: 15
Lid geworden op: 31 mar 2013 17:54
Geslacht: Man
Locatie: beveren,haasdonk

3 wiel voelen+ lonely

Bericht door robin » 31 mar 2014 18:17

Hey ik ben een jongen 16 jaar, een halve stap van uit de kast(alleen familie niet).
Maar voel me zo alleen :( , ik ken wel 1 andere homo vrienden. maar 1 van die 2 ben ik me geweest en this zo wa awkward tussen ons.
ik heb wel twee goede vriendinnen, ma die beginnen zo wa in de liefjes fasen te raken. Dus ja ge zijt zo wa het der de wiel. En de lente is er dus iedereen zit in die fasen :( En dan over al koppeltjes zien en gy alleen en wa anders zijn.
En dan voelt ik me zo alleen en zo leeg van binnen. Dus ja kortom lonely :(
ik weet da ge u nie zo moogt latten hangen en depri worden, ma da wordt alt maar moeilijker.
en ik weet dus nie wa ik moe doen ?

BattleSeraph
New user
New user
Berichten: 27
Lid geworden op: 05 jan 2014 20:47
Geslacht: Man
Locatie: Aalst

Re: 3 wiel voelen+ lonely

Bericht door BattleSeraph » 31 mar 2014 19:17

Hey :)
Ik denk da ik u wel kan begrijpen ze, want mijn allerbeste vriendin is samen met mijn allerbeste vriend en om die twee zo samen te zien is ni altijd even makkelijk. Zeker ni als ge zelf alleen zijt. Maar persoonlijk probeer ik mij dan over die gevoelens van eenzaamheid te zetten en gewoon plezier te maken :) Want er zal ooit wel iemand komen. En ik denk ook wel dat iedereen zich wel eens eenzaam voelt, dus ge zijt ook zeker ni alleen.
En ik denk dat ik u ook wel kan begrijpe met het feit da ge ni zo veel homo's kent. Ik kende er maar 1 vroeger en dat was iemand waar ik vrijwel nooit mee praatte. Maar op dit forum heb ik al leuke mensen leren kennen :D Dus da zal ook wel goe komen.
Dus als ik een tip moet geven dan zou ik zeggen dat je je er over moet zetten. En ik weet dat zo iets niet gemakkelijk is, maar het voelt veel beter :)
Hopelijk heeft dit iets kunnen helpen en alvast sorry als het eenbeetje verwarrend overkomt maar het was een lange dag :P (effe of-topic, ma kom)

Groetjes :)

Swague
New user
New user
Berichten: 2
Lid geworden op: 30 apr 2014 20:13
Geslacht: Man

Re: 3 wiel voelen+ lonely

Bericht door Swague » 30 apr 2014 20:23

Hey ^=^

Ik weet heel goed hoe jij je voelt momenteel, ik ben namelijk ook het derde wiel momenteel want ik ga vaak om met vrienden maar die zijn samen met elkaar dus ik bevind me constant tussen 2 koppels en mijn crush is nog wel een van die jongens wat alles zo veel lastiger maakt. Ik zou je gerust raad willen geven, maar ik weet zelf niet zo goed hoe ik er mee om moet gaan. En ik voel me ook vaak alleen hoor, maar je zal wel iemand vinden! Net zoals ik ook iemand zal vinden! :D

btw ik heet ook Robin haha :D

Groetjes Swague!

robin
New user
New user
Berichten: 15
Lid geworden op: 31 mar 2013 17:54
Geslacht: Man
Locatie: beveren,haasdonk

Re: 3 wiel voelen+ lonely

Bericht door robin » 03 mei 2014 10:33

ja das waar Swague :wink: ooit komen we iemand tegen of niet :)
btw das een mooie naam he :wink: haha

imnotperfect
New user
New user
Berichten: 12
Lid geworden op: 26 feb 2012 00:42

Re: 3 wiel voelen+ lonely

Bericht door imnotperfect » 07 mei 2014 23:12

Hey,

Ik snap volledig hoe ge u voelt, ik voel mij de laatste maanden ook echt helemaal alleen. En da begint echt aan mij te knagen.
Gij hebt nog vrienden die ge waarschijnlijk nog tegenkomt zoals ik lees, maar ik heb echt niemeer meer. En dan het feit da ik dan nog met een ander probleemke zit.. ma bon, tgaat hier nie over mij maar over u.

In welke zin is de relatie tussen u en die vriend akward?

Gesloten