Plots met alleen jongens opgescheept

Zoek je iets met al veel stof op? Dan is dit the place to be. (Tip: de zoekfunctie is een handige tool om hier je weg te vinden.)
Gesloten
Jigglypuff
New user
New user
Berichten: 7
Lid geworden op: 11 okt 2011 14:17
Geslacht: Man

Plots met alleen jongens opgescheept

Bericht door Jigglypuff » 13 okt 2011 12:24

Ik zit nu op de hogeschool in toegepaste informatica, een jongens richting dus. Er zijn 3meisjes op de 80ofzo in het eerste jaar en zij zitten in een andere groep.
De afgelopen jaren heb ik gewoon niet echt zoveel met jongens rondgehangen gewoon omdat ik er niet echt mee kon praten, dus zat ik met wat meisjes meestal. Nu heb ik niet echt die keuze tenzij ik op totaal vreemde afstap (wat ik helemaal niet kan) en heb ik me ook nog niet geout. Het outen zelf zal wel gebeuren, het is niet dat ik een klas binnekom en dan als eerste zeg "hai ik ben.... bla bla bla en owjah kval ook op jongens" zoiets doe ik gewoon niet graag.
Het is gewoon heel raar om plots alleen met jongens te zitten en daarmee gesprekken te moeten starten, ik ben dus echt soms meer een meisje dan een jongen maar dat vind ik helemaal niet erg.

Failhistorian
New user
New user
Berichten: 25
Lid geworden op: 23 jun 2011 17:38
Geslacht: Vrouw
Locatie: Antwerpen (Hoboken)

Re: Plots met alleen jongens opgescheept

Bericht door Failhistorian » 14 okt 2011 02:12

Ik zou zeggen, maak er geen te groot probleem van! Je voelt je goed in je vel dus daar ben je al niet onzeker over. Ik ben ging zelf vanaf de kleuterschool altijd om met eigenlijk alleen maar jongens (en mijn broer) en toen ik in het middelbaar aankwam was het wel even slikken omdat de scheiding tussen seksen opeens meer werd benadrukt. Mijn eerste contacten met meisjes waren 'awkward', vooral omdat ik me niet zo in meidendingen interesseerde en ik dus helemaal niet serieus met meisjes had leren omgaan. Mede omdat de meisjes in mijn lagere school allemaal rotkinderen waren, maar dat nu ter zijde.

Maar ik sta hier nu nog steeds en heb het overleefd. Ik kan begrijpen dat in een helemaal nieuwe omgeving het ook allemaal moeilijker lijkt, maar lukt wel jong :D! Just stay positive!
Disclaimer: This person is not really a historian.

Sage
Regular user
Regular user
Berichten: 196
Lid geworden op: 13 jul 2011 13:11
Geslacht: Man
Locatie: Antwerpen

Re: Plots met alleen jongens opgescheept

Bericht door Sage » 14 okt 2011 09:54

Ik denk dat het gewoon een kwestie van een beetje aanpassen is.
Ik heb altijd met veel meisjes in de klas gezeten, en daar voelde ik me ook helemaal niet goed bij :P Ik ben altijd een buitenbeentje geweest.
Uiteindelijk komt het wel vanzelf, ook met jongens. In het begin lijkt het allemaal misschien een beetje geforceerd, die gesprekken met jongens, maar je went er wel aan.
If ignorance is bliss, why aren't there more happy people in the world?

Gesloten