Pagina 1 van 1

Nood aan een goed gesprek

Geplaatst: 12 jan 2019 12:35
door Camille02
Hallo iedereen,

ik ben nieuw hier! Ik deed gisteravond een post op het forum 'In&out de kast', maar ik dacht, laat ik me hier eens voorstellen.
Ik ben een meisje van 19 die momenteel veel twijfels heeft over vanalles en nog wat. Ik heb namelijk een lief (jongen), maar soms denk ik dat ik mij toch wel eerder aangetrokken voel tot meisjes. Aangezien ik hier met niemand kan/durf over praten, zou ik het heel fijn vinden om hier ergens iemand te vinden om een goed gesprek mee te hebben, aangezien ik vermoed dat het voor velen misschien wel herkenbaar is en jullie hier ervaring mee hebben? Of personen die ook twijfels hebben...

Stuur mij gerust een pb :)

Groetjes!

Re: Nood aan een goed gesprek

Geplaatst: 12 jan 2019 13:07
door geeninspiratie
:welkom: :welkom: :welkom:

Re: Nood aan een goed gesprek

Geplaatst: 13 jan 2019 11:04
door redwings
Welkom Camille! :grouphug:

Re: Nood aan een goed gesprek

Geplaatst: 03 mei 2019 16:22
door Hebe De Bruyker
Hey

Ik begrijp wat je bedoelt. Ik heb me nooit echt aangetrokken gevoelt door jongens en hoewel ik zelf voor een half jaar samen geweest ben met een jongen betrapte ik mezelf erop dat ik vaker naar meisjes keek.
Ik ben zelf nog opzoek naar mijn seksualiteit. Ik kan je niet echt een goede raad geven. Probeer er met iemand over te praten of je gedachten op te schrijven. Ik schrijf alles op wat ik denk of voel en heb ontdekt dat dit voor mij helpt.

Hopelijk heeft dit een beetje geholpen

groetjes Hebe :)