Pagina 1 van 1

Piep...

Geplaatst: 29 nov 2018 10:37
door Volucio
Hallo iedereen

Ik kwam via via op dit forum terecht en besloot me aan te melden! Ik ben zelf 23 en afkomstig uit regio Gent-Zottegem. Ik ben op zoek naar een leuke babbel, een hobbymaatje en/of iemand om eens een leuk uitstapje te maken, en wie weet op latere termijn iets meer :hug2:

Ik ben graag creatief bezig (origami, tekenen en schilderen, creatieve DIY projectjes, ...) en hou ook erg veel van een goed boek (psychologische thriller, fantasy, ...) of spannende film (drama, waargebeurd, fantasy, horror, ...). Ook ben ik altijd te vinden voor een wandeling in de natuur, een cinemabezoek, iets gaan drinken, ... Ik ben geboeid door het mystieke en paranormale en ik hoop hier een 'gelijkgezinde' tegen te komen die hier ook een fascinatie voor heeft. :groovy:

Ik ben afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs. Ik heb momenteel een tijdelijke job in de marketingsector, maar ben op uitkijk naar een lesopdracht, eventueel in combinatie met leerlingenbegeleiding.
In de buurt waar ik woon, zijn er helaas amper/geen ontmoetingsmogelijkheden voor holebi's, hopelijk kan ik via deze weg nieuwe mensen leren kennen! Stuur me gerust een berichtje als je je aangesproken voelt :P of als je nog een vraag voor me hebt!

Groetjes

Re: Piep...

Geplaatst: 29 nov 2018 15:41
door redwings
Welkom op het forum! :welkom:

Re: Piep...

Geplaatst: 29 nov 2018 16:40
door Confusion
Welkom op het forum, Volucio! :wuif:

Re: Piep...

Geplaatst: 29 nov 2018 19:14
door geeninspiratie
:welkom: :welkom: :welkom:

Re: Piep...

Geplaatst: 30 nov 2018 14:53
door Volucio
Dank jullie wel! :hugs: