Lesbisch maar verliefd? op man

Je hebt er vaste, open, gefantaseerde, onbestaande, beëindigde, versmachtende, seksuele of verrijkend relatie? Deel het hier!
Gesloten
1984

Lesbisch maar verliefd? op man

Bericht door 1984 » 27 feb 2019 17:53

I turn to you, forum, omdat ik het zelf even niet meer weet...

Here's the deal:
ik beschouw mezelf al jarenlang als lesbisch, al zal ik die term zelden ook uitspreken. Bij een coming-out vertel ik eerder dat ik op vrouwen val, omdat ik geen behoefte heb aan een vakje of stempel, en omdat ik voor mezelf nooit iets heb willen uitsluiten.

Nu blijkt dat plots ook terecht te zijn. In mijn toneelvereniging is een nieuwe jongen lid geworden, waar ik veel mee mag samenwerken. En het klikt geweldig. Of zo voel ik het althans aan, ik heb oprecht géén idee hoe hij het voelt.
Maar wat begon als leuk samenwerken, is langzaam overgegaan in kriebels als ik aan hem denk, hem missen als we enkele dagen niet samenkomen, voortdurend zijn social media checken, ...
Dus ja, logische conclusie = verliefd?

Misschien twijfel ik zo hard omdat ik al zo lang niet meer verliefd ben geworden. Het feit dat hij 8 jaar jonger is, helpt daar ook niet aan, vermoed ik.

Een andere optie is dat het aan mijn hypersensitiviteit ligt. Het overkomt me wel vaker dat nieuwe mensen me erg prikkelen en stimuleren, en dat ik dan heel erg focus op die persoon. Zo hard dat het dan zelfs als verliefdheid aanvoelt.
Heeft iemand hier ervaring mee? Kan dit zijn wat me nu overkomt?

Aan de ene kant zou ik hier zoooo graag eens met hem over praten, maar tegelijk ben ik doodsbang dat het dan awkward wordt, en ik hem dan 'kwijt' ben...

Dus ja, ik zit vast. Kan iemand me even komen losmaken?

Gesloten