Biseksueel in een heterorelatie

Je hebt er vaste, open, gefantaseerde, onbestaande, beëindigde, versmachtende, seksuele of verrijkend relatie? Deel het hier!
Gesloten
Caro94

Biseksueel in een heterorelatie

Bericht door Caro94 » 13 apr 2018 14:34

Hallo iedereen.

Ik ben hier nieuw, maar ik weet wel al ongeveer 10 jaar dat ik biseksueel ben. Ik zit momenteel al 2 jaar in een goeie relatie met mijn vriend en ik zie hem erg graag. Toch heb ik af en toe last van nieuwsgierigheid/verlangens naar vrouwen. Ik heb in mijn leven altijd al relaties met mannen gehad, en ik zou het erg vinden als ik nooit een relatie of een seksuele ervaring met een vrouw zou hebben omdat ik deel van mezelf echt wil verkennen. Ik heb wel al enkele keren met een vrouw gekust en dit voelde erg oké aan, maar toch wil ik eens all the way gaan met een vrouw, om zeker te zijn van mijn gevoelens.

Ik heb op jongere leeftijd iets traumatisch meegemaakt met een man en dus heb ik soms problemen met mannelijke geslachtsdelen, wat ervoor zorgt dat seks niet altijd van een leien dakje loopt. Mijn vriend heeft hier gelukkig erg veel begrip voor, maar het is voor mij een bron van twijfels. "Zou ik dan toch niet lesbisch zijn ipv bi?" is een vraag die ik me vaak stel maar ik ben erg bang van het antwoord omdat ik niet uit elkaar wil gaan met mijn vriend.

Ik weet niet zo goed wat te doen en had graag jullie meningen en/of advies gekregen.
Bedankt

novak.cristian
New user
New user
Berichten: 11
Lid geworden op: 11 apr 2018 18:17
Geslacht: Man

Re: Biseksueel in een heterorelatie

Bericht door novak.cristian » 14 apr 2018 18:06

Hallo!

Je hebt alles heel duidelijk gemaakt. Dus dat is al goed. Eigenlijk denk ik al aan een suggestie voor jou. Je weet dat je biseksueel bent. Oké. Eerst zou dat een goed idee zijn om eventjes te rusten. Daarmee bedoel ik, je eigen momenten hebben waarop je aan je gevoelens denkt. Ontdekken wat goed gaat en wat minder. Je hebt altijd de mogelijkheid om een beetje te experimenteren. Maar dan is het een risico voor je huidige relatie. Daarover moet je volledig met je vriend bespreken. Je zei ook dat je een trauma in de kindertijd had. Je moet ook bekijken of dat effecten op je biseksualiteit heeft. Dat kan misschien een gespecialiseerde persoon zeggen. Dat zijn echt twee belangrijke dingen die je zou moeten doen. En vooral veel communicatie met je vriend, met de personen die je kan vertrouwen. Probeer jezelf beter leren kennen.
Veel succes en sterkte!

Eveline93
New user
New user
Berichten: 15
Lid geworden op: 26 aug 2018 18:30
Geslacht: Vrouw

Re: Biseksueel in een heterorelatie

Bericht door Eveline93 » 26 aug 2018 21:52

Ik heb ongeveer hetzelfde verhaal als jou, alleen geen traumatische ervaring.
Tot voor kort had ik zelfs nooit met een meisje gezoend. Nu intussen wel, & dat voelde als een opluchting. Het voelde ook immens goed, alles klopte...
Ik ben dus getrouwd met een man, maar enorm zoekende naar alles en nog wat.
Sommige mensen weten het, die zeiden me dat het opzich niet oké is maar dat je jezelf echt moet zoeken.
Die beslissing had ik voor mezelf ook genomen, maar natuurlijk is het niet eerlijk naar mijn man toe.
Ik heb gelukkig wel een relatie waar letterlijk alles bespreekbaar is. Hij weet ook dat ik biseksueel ben.
Met de twijfels blijven zitten, daar ga je aan kapot. Dat heb ik ook geprobeerd & je kan niet vechten tegen iets/iemand die je niet bent.
Dus ik zou zeggen, experimenteer...
Daarna heb je uiteraard nog de vraag, HOE begin ik met experimenteren & waar start ik?
Wel, daar ben ik ook nog niet helemaal uit :roflmao: Daarom dat ik me ook op dit forum heb aangemeld om zo wat de activiteiten te checken van holebi feestjes ed. ;)

Gesloten