Hetero tot voor kort

Je hebt er vaste, open, gefantaseerde, onbestaande, beëindigde, versmachtende, seksuele of verrijkend relatie? Deel het hier!
Gesloten
DisneyFreak92

Hetero tot voor kort

Bericht door DisneyFreak92 » 29 aug 2017 22:19

Hallo iedereen,

Ik ben iets meer dan 4 jaar samen met mijn vriend en ik zie hem nog altijd graag.
Nu had ik een paar nachten terug een vreemde droom waarin ik één van mijn vrouwelijke collega's probeerde te zoenen. Ik werd heel verward wakker om. Hoe meer ik erover nadacht, hoe meer ik vlinders begon te voelen. Ik dacht dat ik hetero was, maar dus niet.
Dit gevoel is heel anders dan bij mijn vriend, waar er meer sprake is van liefde dan verliefdheid.
Ik weet nu niet goed hoe ik hiermee om moet. Ik weet ook niet of die collega op vrouwen valt of niet. Ik weet niet meer hoe ik mij moet gedragen in haar buurt. En dan voel ik mij nog schuldig tegenover mijn vriend.
Ik denk dat ik best die gevoelens even afwacht en bij mijn vriend blijf.
Wat denken jullie?

Shyone
New user
New user
Berichten: 37
Lid geworden op: 17 jul 2017 16:56
Geslacht: Man
Locatie: Tielt

Re: Hetero tot voor kort

Bericht door Shyone » 30 aug 2017 03:10

Welkom DisneyFreak92 op het forum!

Het is belangrijk dat je weet dat er enorm weinig mensen 100% hetero zijn, en geen gedachtes/gevoelens krijgen over hetzelfde geslacht. Je bent heus niet alleen. Wat jij nu vooral voor jezelf moet uitzoeken is of deze gevoelens verder gaan dan die ene spannende fantasie. Als dat zo is, dan zal je hierover eerlijk moeten zijn met je vriend en vooral jezelf. Natuurlijk lijkt het allemaal enorm heftig, een lange relatie opgeven voor 'wat gevoelens'. Maar op de lange termijn zal het onderdrukken niet helpen.

Wat je nu best doet is deze gevoelens in vraag stellen en afwachten tot jij klaar bent om dit met je vriend te delen.

Groetjes
"Truth is, everybody is going to hurt you: you just gotta find the ones worth suffering for."
-Bob Marley-

MiaStemp
New user
New user
Berichten: 1
Lid geworden op: 05 jul 2018 09:34
Geslacht: Vrouw
Locatie: Antwerpen
Contacteer:

Re: Hetero tot voor kort

Bericht door MiaStemp » 05 jul 2018 09:43

Als ik jonger was, heb ik hetzelfde ervaren. Ik wist ook niet wat ik er mee moest. Bij mij was er meer sprake van verliefdheid. Echter heb ik het haar nooit verteld en is er niets van gekomen. Ik was gewoon te bang om teleurgesteld te worden, denk ik. Nu heb ik nog steeds goede herinneringen aan haar. Misschien had ik het haar wel moeten vertellen :)?
Ik ben Mia. Ik ben een verpleegster aan het UZ. In mijn vrije tijd geef ik advies aan mensen die actief zijn in de erotische sector. Daarnaast schrijf ik vaak gerelateerde artikels op de blog van mijn beste vriendin. Bezoek hem bij verdere interesse https://presspink.com.

Gesloten