Vragen rond de liefde

Je hebt er vaste, open, gefantaseerde, onbestaande, beëindigde, versmachtende, seksuele of verrijkend relatie? Deel het hier!
2 berichten • Pagina 1 van 1

Vragen rond de liefde

Berichtdoor Anonymousse » 25 jan 2017 16:25
Quote
Ik heb voortdurent twijfels over 'de liefde'. Hoor je persee eerst verliefd te worden op iemand vooraleer je een duurzame relatie kan aangaan of is het ook goed mogelijk om een liefdesrelatie op te bouwen met iemand zonder dat er vooraf gevoelens zijn? En stel dat je voor dat laatste gaat, is het dan normaal dat een kus als 'niks' als 'gevoelloos' betekent? Zegt dat dan iets over geaardheid?

Stel je vind iemand interessant, je vind die persoon knap en deze persoon zou de 'ideale' voor jou kunnen zijn. Maar het enige wat je ontbreekt zijn gevoelens. Je zou wel bij die persoon willen zijn, ermee praten, misschien nog een hand vasthouden en knuffelen maar zodra het intiemer wordt begin je het minder leuk te vinden.
Anonymousse


Re: Vragen rond de liefde

Berichtdoor vorvzie » 25 jan 2017 17:06
Quote
Wanneer de andere die gevoelens wel heeft lijkt je beschrijving op gegarandeerde miserie.

Zoek u goede vrienden, bouw een vriendschapsrelatie op, die kan je knuffelen, knap vinden, hoef je niet te kussen en een vriendschapsrelatie kan zeer duurzaam zijn.

Het zegt niets rechtstreeks iets over je seksuele geaardheid. Dat zou het wel doen als je nooit zin hebt in seks, enkel met mensen van hetzelfde geslacht, beiden of van het andere geslacht. Volgens mij staan verliefd worden en seks in lijn met elkaar, maar het ontbreken van verliefde gevoelens automatisch in verband brengen met je geaardheid lijkt me dan weer te sterk.
Datgene wat er nog te redden valt, moet gekoesterd worden met oneindig veel begrip, geduld en een uitzonderlijk grote goedheid. (Phil Bosmans)

De stilte vind je niet op de toppen van de bergen,
het lawaai niet op de markten van de steden,
beiden vind je in de harten van de mensen.
Avatar gebruiker
vorvzie
Senior user
Senior user

Berichten: 1474
Geregistreerd: 15 mei 2010 13:43
Woonplaats: Gent
Leeftijd: 26
Geslacht: Man


 
2 berichten • Pagina 1 van 1

Keer terug naar RelatiesWie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

cron