Pagina 1 van 1

fuckbuddy

Geplaatst: 15 sep 2016 21:12
door dostojefski
Dag allemaal!
Ik moet het forum iets vertellen, il heb een fuckbuddy.
Zelf vind ik het principe niet zo erg maar ik weet dat er velen zijn die dit wel vinden. Wat zijn jullie meningen hier over?
Groetjes

Re: fuckbuddy

Geplaatst: 15 sep 2016 21:55
door Pancake
To each their own.

Doe wat je wil met wie je wil. Of dat nu met je lief, met een vreemdeling of met een vriend(in) is, wie ben ik om daarover te oordelen. Zolang je maar veilig bent.

Re: fuckbuddy

Geplaatst: 15 sep 2016 22:17
door dostojefski
Pancake schreef:To each their own.

Doe wat je wil met wie je wil. Of dat nu met je lief, met een vreemdeling of met een vriend(in) is, wie ben ik om daarover te oordelen. Zolang je maar veilig bent.
Da zal ik zeker doen

Re: fuckbuddy

Geplaatst: 17 sep 2016 13:35
door Hombie
Wat Pancake zei, zolang je veilig bent en iedereen akkoord is met alles en er wat plezier aan heeft, knock yourself out. Ik heb het altijd vreemd gevonden dat iedereen een mening lijkt te hebben of wat anderen wel of niet doen in hun slaapkamer (of waar je het dan ook doet :p ) of zouden moeten doen of whatever. Uiteindelijk is seks ook gewoon leuk, fuck it :p

(En sowieso zou ik geen recht hebben van zagen want ik zit in een gelijkaardige situatie xD )

Re: fuckbuddy

Geplaatst: 19 sep 2016 00:53
door Springbal
Niets ergs aan toch? Zolang je naar mekaar toe open en eerlijk bent (en dus ook veilig). Lijkt er volgens mij geen probleem. En daarbij als jij met hupeldepup tussen de lakens, onder de douche of in een tentje kruipt, is dat een zaak van jou en hem en niemand anders (tenzij een van beiden of allebei) een lief zou hebben. Zolang je niemand pijn doet (in welk opzicht dan ook). Je bent per slot van rekening nog altijd een mens, en af en toe moet er al is druk van de ketel. Dus gewoon gaan met die banaan. Make it safe, have fun.

Re: fuckbuddy

Geplaatst: 23 sep 2016 06:49
door vorvzie
Springbal schreef:(...) Zolang je niemand pijn doet (in welk opzicht dan ook). (...)
Sommige "vinden pijn fijn" dan zullen die er wel geen bezwaar tegen hebben veronderstel ik. Zoals gezegd iedereen is mens, de mens is een seksueel wezen enz... Een fuckbuddy lijkt me enigsinds zelfs meer aangewezen dan zeer wisselende seksuele partners, je moet minder opzoek en kent elkaar beter.

Re: fuckbuddy

Geplaatst: 02 okt 2016 22:56
door hannes devos
Heeey ik vind dat zeker niet erg ik zoek er namelijk ook een maar jah waar vind je die hé ik durf niet zomaar iemand aanspreken dus is dat wel moeilijk hé ik ben van kortrijk en woon alleen...

Re: fuckbuddy

Geplaatst: 15 nov 2017 14:44
door Mannie
hannes devos schreef:Heeey ik vind dat zeker niet erg ik zoek er namelijk ook een maar jah waar vind je die hé ik durf niet zomaar iemand aanspreken dus is dat wel moeilijk hé ik ben van kortrijk en woon alleen...
ik begrijp wat je bedoeld, ik ben er ook naar op zoek, en inderdaad zomaar gaan zeggen tegen iemand "hé, wil jij met mij..." is een beetje raar. Zeker als die persoon jou niet kent. Maar, er is nog tijd genoeg en ik heb er geduld voor.
Tijd is een vriend van iedereen, al ben je zelf geen vriend van tijd. Uiteindelijk wachten we allemaal op die ene vriend.