SPUNK 20/11: One last time!

Zoek je iets met al veel stof op? Dan is dit the place to be. (Tip: de zoekfunctie is een handige tool om hier je weg te vinden.)
Gesloten
Verkeerd Geparkeerd
Lokale groep
Berichten: 104
Lid geworden op: 03 sep 2012 20:11
Locatie: Gent
Contacteer:

SPUNK 20/11: One last time!

Bericht door Verkeerd Geparkeerd » 09 nov 2015 19:36

Het is even stil geweest van ons uit, maar hier zijn we weer voor een nieuwe SPUNK! Het wordt meteen het einde van een tijdperk, want dit wordt, na 8 jaar de Vooruit op z'n kop gezet te hebben, de allerlaatste SPUNK ooit.
Maar niet gevreesd, we werken aan een nieuw concept en het houdt ons zeker niet tegen om er voor de laatste keer een goeie lap op te geven!

Dus allen naar de Balzaal van de Vooruit (Sint-Pietersnieuwsstraat 23 te Gent) op 20 november!

http://www.verkeerdgeparkeerd.be/

Line-up:
> 23:00-01:00 - Hosdez [Culture Club, F.I.H.P.]
Hosdez startte zijn dj-carrière in 2011 als lokale dj in Waregem. Al snel kreeg hij de kans om zich te bewijzen in Gent, Oudenaarde en Kortrijk. Sinds een jaar spitst hij zich vooral toe op urban muziek. Hij mocht sindsdien draaien op de Culture Club Student Night en mocht hij een liveset op Topradio brengen. Dit gaf veel mensen de kans om hem live te horen en leverde hem heel wat naambekendheid op, met een overvolle agenda, residencies in Waregem & Oudenaarde, en boekings op Bal der Bals, Bal van Gent en Laundry Night als gevolg. Zijn mixen werden reeds gedraaid op MNM, Bhotradio & Freemind FM.
Ondertussen is hij ook een vaste waarde aan op SPUNK, dus weer van de partij.
https://www.facebook.com/dj.hosdez?fref=ts
https://soundcloud.com/dj-hosdez/

> 01:00-03:00 - T. Mastis [Laudry Day, Sound of Sam]
T.Mastis onderscheidt zich met mashup DJ-sets waarop niemand blijft stilstaan. Elektro, pop, dubstep, Trap, drum'n'bass, alternative, classics en zelfgebrouwen mashups passeren in speelse combinaties de revue. Wie T.Mastis nog niet aan het werk zag, heeft de afgelopen jaren onder een rotsblok doorgebracht want hij speelde de laatste tijd zowat elk feestje aan flarden. Typerend aan T.Mastis is zijn gebruik van Cd's. Als echte CD lover kiest T.Mastis voor oprechtheid.
facebook.com/tmastis
https://soundcloud.com/tmastis

>03:00 - 05:00 - Avalonn [SPUNK, Rock Werchter, MNM Start to DJ]
Overdag is het een normale kerel, 's nachts een wildebras die dansvloeren in brand steekt en daken van feestzalen afblaast. Het nachtelijke alter ego van Jürgen is in Leuven stilaan een begrip aan het worden voor dikke party's. Hoewel Avalonn zich lange tijd focuste op house, is door de jaren heen zijn muziekgamma zwaar uitgebreid om alle mensen aan het dansen te kunnen krijgen. Ondertussen heeft onze resident DJ de MNM Start to DJ gewonnen, wat hem wat extra naamsbekendheid opleverde.
https://www.facebook.com/DJAvalonn
https://soundcloud.com/avalonn


Inkom: €8 (6 euro voor middernacht/çavariapas/-19).

Reuel
Meest begeerde vrijgezel 2017
Berichten: 1661
Lid geworden op: 21 mei 2013 01:33
Geslacht: Man
Locatie: Gent

Re: SPUNK 20/11: One last time!

Bericht door Reuel » 23 nov 2015 01:15

Haaah, Fantastisch feestje. Lang geleden dat ik me zo zotgoed heb geamuseerd!
Maar de stad bewoog in de palm van mijn hand.

Springbal
I have no life
I have no life
Berichten: 11021
Lid geworden op: 09 jul 2007 16:30
Geslacht: Man
Locatie: Willebroek
Contacteer:

Re: SPUNK 20/11: One last time!

Bericht door Springbal » 25 nov 2015 00:34

Spijtig dat ik om drie uur al door moest. Man waar is de tijd dat ge op een fuif om elf uur half twaalf al een halfvolle zaal had :). Ik herinner me avonden dat ge tegen een uur of 1 of half 2 al nat in 't zweet stond van 't dansen. Maar 't was de moeite. VG, you did a great job!
Onderzoek wees uit dat een man depressief wordt als zijn vrouw meer verdient dan hij. Daarom wordt een homo koppel in het Engels a Gay couple genoemd
Wall schreef:Zo gevaarlijk lijkt Springbal niet.

Gesloten