Activiteit: Gezelschapsspelletjes-namiddag

Zoek je iets met al veel stof op? Dan is dit the place to be. (Tip: de zoekfunctie is een handige tool om hier je weg te vinden.)
1 bericht • Pagina 1 van 1

Activiteit: Gezelschapsspelletjes-namiddag

Berichtdoor BiNDing » 22 okt 2015 21:43
Quote
Het is weer tijd voor een super-forumactiviteit! Aangezien er veel vraag was naar een gezelschapsspelletjes-activiteit, gaan we deze keer allemaal samen gezellig een namiddagje gezelschapsspelletjes spelen!

Of je nu voor de eerste keer meedoet met een activiteit, je eerste stapjes in holebikringen zet of een oude rot op het forum bent die mee gezellig komt doen: deze activiteit is voor iedereen een goed moment om vriendschappen te smeden of te onderhouden! Door een open sfeer en de gezelschapsspelletjes zelf, leer je ongetwijfeld snel nieuwe mensen kennen!

Wat? Gezelschapsspelletjesnamiddag
Waar? Leuven, afspraak aan het station
Wanneer? 29 november om 13u30
Meebrengen? Je goed humeur en eventueel een gezelschapsspel. We zullen zelf sowieso voldoende gezelschapsspelletjes voorzien, dus het is zeker niet verplicht, maar we moedigen het wel aan :) - er zal nog een lijst van spelletjes in het onderstaande topic komen zodat we niet 100 monopolies en 50 mens-erger-je-niet'en hebben.

Meer info zal in volgend topic te vinden zijn: viewtopic.php?f=41&t=31427#p1252925 . Post er gerust op los in dat topic!

(Opgepast: locatiewijziging! Het gaat niet meer door in Brussel, maar wel in Leuven.)
24/7 vrolijk en enthousiast!
[Forumkoppel van het Jaar 2015]
Avatar gebruiker
BiNDing
Forum addict
Forum addict

Berichten: 3526
Geregistreerd: 18 jan 2012 21:26
Woonplaats: Leuven
Leeftijd: 25
Geslacht: Man

1 bericht • Pagina 1 van 1

Keer terug naar ArchiefWie is er online

Gebruikers op dit forum: Baidu [Spider] en 5 gasten