SPUNK 27/3 balzaal Vooruit

Zoek je iets met al veel stof op? Dan is dit the place to be. (Tip: de zoekfunctie is een handige tool om hier je weg te vinden.)
Gesloten
Gebruikersavatar
SPUNK
New user
New user
Berichten: 47
Lid geworden op: 20 jul 2012 17:32
Contacteer:

SPUNK 27/3 balzaal Vooruit

Bericht door SPUNK » 20 mar 2015 12:02

Daar zijn we weer met een nieuwe SPUNK. Dit keer op 27/03 in de Balzaal van de Vooruit (Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent)

Line-up:

>23:00-01:00 - Maalik [SPUNK, Tijuana, Fenomenal]
Maalik is terug van even weggeweest bij SPUNK. Hij is nooit bang om songs te mixen en altijd de eerste om de dansvloer te doen ontploffen. Ervaring & kennis van muziek is dan ook zijn grootste troef! Je kan dus maar klaar zijn om je helemaal te laten gaan! V
https://www.facebook.com/pages/Maalik/161639507754
http://www.soundcloud.com/maalik

>01:00 - 03:00 - Hosdez [Culture Club, F.I.H.P.]
Hosdez startte zijn dj-carrière in 2011 als lokale dj in Waregem. Al snel kreeg hij de kans om zich te bewijzen in Gent, Oudenaarde en Kortrijk. Sinds een jaar spitst hij zich vooral toe op urban muziek. Hij mocht sindsdien draaien op de Culture Club Student Night en mocht hij een liveset op Topradio brengen. Dit gaf veel mensen de kans om hem live te horen en leverde hem heel wat naambekendheid op, met een overvolle agenda, residencies in Waregem & Oudenaarde, en boekings op Bal der Bals & Bal van Gent als gevolg. Zijn mixen werden reeds gedraaid op MNM, Bhotradio & Freemind FM.
Ondertussen is hij ook een vaste waarde aan het worden op SPUNK.
https://www.facebook.com/dj.hosdez?fref=ts
https://soundcloud.com/dj-hosdez/

>03:00 - 05:00 - jerome [MNM, L-festival, Batcat]
Na zelf beestachtige feesten te organiseren, begaf Margaux haar achter de de decks. Beiden met succes. Margaux draaide al verschillende keren op MNM en zelfs op het privéfeest van Google. We zijn blij dat we haar hebben kunnen strikken nu ze nog up & coming is.
Verwacht een mix van electro, disco, urban classics en ja, zelfs indie. Verzoekjes kunnen, maar weet dat ze houdt van gin-tonic en desperados!
http://www.soundcloud.com/jeromeofficial


Inkom: €8 (6 euro voor middernacht/çavariapas/-19).

Gesloten