IDD Café: het Swingpaleis! (LGBT's Hasselt) > ma. 02/03

Zoek je iets met al veel stof op? Dan is dit the place to be. (Tip: de zoekfunctie is een handige tool om hier je weg te vinden.)
Gesloten
Gebruikersavatar
Inderdaad
Lokale groep
Berichten: 56
Lid geworden op: 13 jul 2013 12:05
Locatie: Hasselt
Contacteer:

IDD Café: het Swingpaleis! (LGBT's Hasselt) > ma. 02/03

Bericht door Inderdaad » 15 feb 2015 23:36

Afbeelding

Ontmoet Inderdaad vzw, de holebi-jongerenvereniging uit Hasselt voor én door jongeren tot 30 jaar. Inderdaad organiseert regelmatig toffe activiteiten en café-avonden voor jongeren. Meer informatie over ons, en de volledige kalender vind je op http://www.inderdaad.be!

IDD Café: Het Swingpaleis! (+ INSTAPMOMENT)

Schuif de stoelen maar aan de kant, smeer je keel & zet je feesthoed op! Het Swingpaleis is terug van weggeweest en beter dan ooit te voren! Samen met de typische ‘Stop de band’-ronde en het ludieke quizgedeeltje, zal dit Swingpaleis beter dan ooit zijn. Vanavond nemen we je mee door alle muziekgenres en beloven je dat het een knallende activiteit wordt!

Deze activiteit begint om 20.00 uur en is omstreeks 22.00 uur gedaan, nadien is het café nog open om iets te blijven drinken!

Datum: maandag 2 maart
Tijdstip: 19:30
Locatie: Samenkomst @ Prov. Bibliotheek Hasselt (Kolonel Dusartplein).
Prijs: Gratis, behalve eigen consumpties.
Nieuw bij Inderdaad? Vanavond is er een instapmoment, speciaal voor nieuwelingen! Om 19.00 uur gaan we samen met jou en de andere nieuwelingen wat drinken, zo ken je alvast enkele mensen voor de activiteit begint. Interesse? Stuur een mailtje naar onthaal@inderdaad.be.

https://www.facebook.com/events/362785693894737/

Be there! :)
Afbeelding

Inderdaad! vzw - Holebi jongeren regio Hasselt!
Facebook: https://www.facebook.com/inderdaadvzw
onthaal@inderdaad.be
http://www.inderdaad.be

Gesloten