Pagina 1 van 1

Tips ?!

Geplaatst: 12 okt 2013 20:12
door SingingInTheRain
Hai,

Ik vrees dat ik verliefd op iemand wordt, maar ik kan het me niet permeteren.
Ik weet nu al dat het nooit iets wordt, dus heeft er iemand tips om het te negeren, 'begraven' , te laten verdwijnen ? Ik vond het juist goed dat ik niet meer depri was en nu zelfzeker en blij ben. Ik wou happy single blijven zonder de complicaties van liefde en verliefdheid. Misschien gaat het over of is het 'vals' alarm.
XOXO sitar

Re: Tips ?!

Geplaatst: 13 okt 2013 15:38
door El.
Het is (helaas) onmogelijk om je om je gevoelens te negeren of te begraven.
Probeer ze te aanvaarden, want door ze te willen onderdrukken gaan die gevoelens alleen maar meer aan je knagen. :wink:

Re: Tips ?!

Geplaatst: 13 okt 2013 20:35
door SingingInTheRain
ik begrijp dat, maar ik ben bang dat alles terug als ervoor wordt.
Het ging juist goed. :s

Re: Tips ?!

Geplaatst: 14 okt 2013 19:46
door Fox is not my name
SingingInTheRain schreef:ik begrijp dat, maar ik ben bang dat alles terug als ervoor wordt.
Het ging juist goed. :s
concentreer je nu gewoon op het feit dat je je de laatste tijd goed voelt, hou dat gewoon vast! dat betekent dat je deze keer zo'n verliefdheid beter gaat kunnen plaatsen en er beter mee om zal kunnen gaan dan wanneer je je minder goed voelde.

Re: Tips ?!

Geplaatst: 14 okt 2013 19:55
door Zathura
Ik vrees ervoor dat je geduldig gaat moeten zijn. Het gaat uiteindelijk wel over als er niet op je gevoelens wordt ingespeeld.

Re: Tips ?!

Geplaatst: 15 okt 2013 15:22
door Kleerkastkast
Hey,

Ik kan enkel de personen hierboven gelijk geven. Was het maar zo makkelijk dat je je gevoelens en gedachten kon negeren en uit je hersenen kon verwijderen. Ikzelf heb ook verscheidene keren geprobeerd om een bepaald iemand te vergeten. Telkens als je dan ook zelf begint te geloven dat het voorbij is, zie je die persoon en besef je dat het allemaal een illusie was. Jezelf dwingen iemand te vergeten, of jezelf dwingen om geen gevoelens te hebben voor iemand, is in mijn ogen dus ook onmogelijk ;)

Ik zou zeggen, geniet er van, zolang het nog kan. In mijn ogen kan je het best laten verlopen zoals het verloopt. Uiteindelijk kan je er toch niets aan veranderen...

Re: Tips ?!

Geplaatst: 15 okt 2013 17:30
door SingingInTheRain
Het is heel lief dat jullie tips gaven, maar had juist ontdekt dat het maar kalverliefde was, geen 'echte' gevoelens. Ik kan dus weer happy single/emotioneel een steen op vlak van verliefdheid.
Toch hartelijk bedankt ;)

Re: Tips ?!

Geplaatst: 17 okt 2013 12:58
door Fox is not my name
SingingInTheRain schreef:Het is heel lief dat jullie tips gaven, maar had juist ontdekt dat het maar kalverliefde was, geen 'echte' gevoelens. Ik kan dus weer happy single/emotioneel een steen op vlak van verliefdheid.
Toch hartelijk bedankt ;)
hehe zoals wij hadden voorspeld ^^

het goede is: bij elke volgende verliefdheid/relatie ga je je eigen gevoelens beter kunnen plaatsen, al kunnen die gevoelens ook wel intenser worden