Pagina 1 van 1

het onaangename gevoel

Geplaatst: 26 aug 2013 23:02
door robin
hoi
ik ben 16 en homo
Ik ben twee jaar gleden achter gekomen dat ik homo ben, want ik volde me altijd al anders. Maar de laatste tijde voel ik me zo triest en zoo leeg, het gevoel dat het niet goed komt ( ik kan nooit mijn ware ik kan zijn om dat ik te laffe ben om mensen er late achter komen dat ik homo ben, want als mijn familie er achter zoden komen zouden ze woedend zijn ) maar hoe kom je van dat trieste,leeg gevoel af

Re: het onaangename gevoel

Geplaatst: 27 aug 2013 00:19
door Manspersoon
Een :hugs: voor jou. Er is geen haast bij om uit de kast te komen en later zul je er misschien wel de moed voor hebben. Ik zou willen zeggen: "Probeer er niet te veel mee bezig te zijn", maar ik weet dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan. Daarom adviseer ik je om hulp te zoeken. Iemand waaraan je je hart kunt luchten: een vriend, iemand van het JAC of het CLB of desnoods anoniem via Awel.

Re: het onaangename gevoel

Geplaatst: 27 aug 2013 10:14
door robin
bedankt voor u advies :)

Re: het onaangename gevoel

Geplaatst: 28 aug 2013 23:02
door Gillian70
Hey Robin, ik heb totaal hetzelfde meegemaakt zoals jij. Het wordt beter! Zoals simon zegt, er is geen haast bij. Je moet pas uit de kast komen als je er zelf klaar voor bent!

Kijk even naar die site, heeft mij ook wel geholpen. http://www.itgetsbetter.org/

Succes en ik hoop dat het triest gevoel zo snel mogelijk beter wordt!
Grtz, Gillian

Re: het onaangename gevoel

Geplaatst: 19 okt 2013 22:36
door SingingInTheRain
Ik ken het gevoel, ik geef je een tip, probeer een vertrouwenspersoon te vinden, iemand waar je alles tegen kunt zeggen. En nog een tip, als je het niet over de hele school verspreid wilt hebben, niet tegen meisjes zeggen, die vertellen dat door, maar meisjes kunnen er meestal het beste mee om. Mss is er iemand van je vrienden die je wel kunt vertrouwen en die het niet doorvertelt.

Veel sterkte.

Re: het onaangename gevoel

Geplaatst: 23 nov 2013 16:34
door robin
ik heb het aan mijn beste vriendinnen gezegd,en wel mijn hele klas weet het nu ook. ma ik voel me all wat beter.het grote gate in mijn hart krimpt all wat in. bedankt voor het advies