[Plan B] Antwerpse ontdekkingstocht mét Après-ski

Zoek je iets met al veel stof op? Dan is dit the place to be. (Tip: de zoekfunctie is een handige tool om hier je weg te vinden.)
Gesloten
Hestia1987
Plan B-begeleider
Plan B-begeleider
Berichten: 9
Lid geworden op: 20 mei 2012 21:18
Geslacht: Vrouw
Locatie: Zottegem

[Plan B] Antwerpse ontdekkingstocht mét Après-ski

Bericht door Hestia1987 » 25 nov 2012 10:40

Antwerpen…. Het Centraal station, de zoo, het MAS, de Meir.. STOP! Dat zouden 4 kernwoorden uit de slimste mens zijn om Antwerpen te beschrijven, maar “de enige stad van Vlaanderen en de rest is parking” biedt veel meer! Heb je zin om ze samen te ontdekken? Kom dan op 8 december met ons op ontdekkingstocht en geniet van een panoramisch zicht over de stad, de vele historische gebouwen, het interessante China Town, de bekende paardenmarkt, … Dit doen we uiteraard met de nodige (verwarmende) tussenstops! Na deze wandeling sluiten we onze tocht af op de gezellige kerstmarkt voor een “après-ski”! :party:

Praktische informatie:
Afspraak om 15 uur aan de Panos in het Centraal Station, van daar lopen we door de Chinese wijk via de Os(senmarkt) naar de ezel... ofwel de Paardenmarkt. Hop naar het MAS dan om de roltrap helemaal naar boven te nemen en van het uitzicht genieten over de stad. Nadien springen we binnen in ’T Verschil, een winkel met onder andere films en boeken voor en door holebi’s. Van daar nemen we de tram naar het station, pikken we eventuele latere arrivés op en slenteren richting de kerstmarkt voor een jenever of een warme wafel of….! 8 december is de opening van de kerstmarkt en die wordt ingezet met een magisch kijkspektakel vol vuurtovenaars, lichtacrobaten en andere fonkelende figuren. Grote internationale licht- en vuuracts worden er afgewisseld met charmant straattheater. Nadien kunnen zij die willen samen nog gezellig iets gaan eten.

Wie enkel naar de kerstmarkt wil komen, verwittigt dit best op voorhand zodat we jullie op de hoogte kunnen houden van wanneer we daar zouden toekomen. Zij die een busabonnement hebben, brengen dit best mee.

De link naar het Facebookevenement vinden jullie hier!
https://www.facebook.com/events/405342182869234/

Dus afspraak 8 december in Antwerpen!!!
Ad Astra Per Aspera

Afbeelding
Afbeelding

Secret2
Experienced user
Experienced user
Berichten: 411
Lid geworden op: 28 nov 2009 21:08
Geslacht: Vrouw
Locatie: Zwevegem - Leuven

Re: [Plan B] Antwerpse ontdekkingstocht mét Après-ski

Bericht door Secret2 » 06 dec 2012 20:27

Ik kom!
"Not all girls are raving, bloody lesbians, you know!"
- "That is a misfortune I'm perfectly well aware of."
(The Killing of Sister George)

DaddyCool
Experienced user
Experienced user
Berichten: 755
Lid geworden op: 14 feb 2012 22:37
Geslacht: Man
Locatie: Schoten

Re: [Plan B] Antwerpse ontdekkingstocht mét Après-ski

Bericht door DaddyCool » 08 dec 2012 16:21

Ik ga eventueel met nog iemand van het forum naar dit event, als er nog mensen zijn die zin hebben om te gaan, let me know :)

Waarschijnlijk wel enkel voor de kerstmarkt

EDIT: vergist van dag crap :P
Disco owns the world

Gesloten