"Iedere vrouw wil een homovriend. Alsof we chihuahuas zijn."

Zoek je iets met al veel stof op? Dan is dit the place to be. (Tip: de zoekfunctie is een handige tool om hier je weg te vinden.)
JFK
I have no life
I have no life
Berichten: 6574
Lid geworden op: 06 jan 2010 23:07
Geslacht: Man
Locatie: The Upper East Side of Ghent.
Contacteer:

"Iedere vrouw wil een homovriend. Alsof we chihuahuas zijn."

Bericht door JFK » 09 mar 2012 13:46

De column van Oscar van den Boogaard over Vrouwendag in De Standaard deed mij deze ochtend nadenken.

De volledige column:
Spoiler! :
Vrouwendag Column Oscar van den Boogaard

Het was woensdag op de website van De Standaard van uur tot uur te volgen hoe vrouwen de krant aan het maken waren. Ik heb afgehaakt toen ik om 10u.30 las: 'De sfeer is uitgelaten. Een laatste dappere man met fototoestel wordt resoluut de ruimte uitgestuurd. Aan tafel: 11 vrouwen en 1 man met baard. Hij wordt geduld.' Is die man met die baard soms niet dapper? Is een baard soms het symbool van makheid? Verschrikkelijk dat 'vrouwen onder elkaar'-gedoe! Ik zag een fotootje van vrouwelijke redacteurs die elkaar vastpakken (omdat ze elkaar zo ontzettend goed begrijpen zeker) en dacht: wegwezen. Dat de vrouwen op Vrouwendag willen bewijzen dat ze ook zonder dappere mannen een krant kunnen maken klinkt als honderd jaar geleden.

Ik lees toch nog even door. 'Er is één onderwerp dat op deze ochtendvergadering enthousiast werd onthaald (…) Het gaat over kinderen in Molenbeek die het negatieve beeld over hun gemeente willen doorbreken en overal activiteiten organiseren. De vrouwelijke ochtendvergadering vond dit een mooi item. Een mannelijke ochtendvergadering zou er bedenkingen bij gehad hebben, denk ik.' Wat een onzin! Zijn mannen soms tegen kinderen? Zijn alleen vrouwen in staat om kinderen te begrijpen. Wat verschrikkelijk rolbevestigend weer.

Op Vrouwendag kijk ik op de website van De Standaard en wordt getroffen door een artikel: 'Wat begrijpen mannen niet over vrouwen?' De titel ruikt naar Flair en de inhoud helaas des te meer. 'De vrouwelijke redacteurs van De Standaard lijsten het op. In de hoop dat het lijstje het grote onbegrip tussen mannen en vrouwen wat kleiner maakt.' Om te huilen! Het lijstje houdt het onbegrip juist in stand! En het allerergste: ik heb het gevoel dat die dames die zich hiermee hebben beziggehouden zich uitstekend hebben geamuseerd.

'Mannen begrijpen niet dat tangoles volgen met je vrouw niet betekent dat je een mietje bent.' Eigenlijk wil ik dit soort dingen niet op de site van een kwaliteitskrant lezen. En zeker ook deze niet: 'Mannen begrijpen niet dat vrouwen op straat niet enkel de mannen keuren, maar ook de vrouwen. En dat laatste betekent dan weer niet dat ze lesbisch zijn.' Als dit is wat vrouwen van De Standaard bij elkaar weten te schrijven hebben ze zichzelf werkelijk totaal belachelijk gemaakt. Een sterke vrouw gaat in ieder geval niet met dit soort stupide mannen om. En om eerlijk te zijn, in mijn brede wereld bestaan deze prototypes helemaal niet. Waar hebben die vrouwen van De Standaard het eigenlijk over? Waar ik echt van ga steigeren is de volgende: 'Mannen begrijpen niet waarom hetero-vrouwen graag optrekken met homo-vrienden.' Betekent dit dat die homo-vrienden soms geen mannen zijn? Ik word niet goed van al die clichés die op homo's worden geplakt.

Iedere vrouw wil tegenwoordig een homovriend. Alsof we chihuahua's zijn. Ik houd er niet van als vrouwen aan wie je wordt voorgesteld het meteen énig vinden dat je een homo bent. Hoezo is dat énig? Ze denken dat je met iedere homo kunt giechelen en shoppen. Niet met mij.

Als vrouwen aan mij beginnen te frunniken omdat ik op mannen val, kijk ik ze zo geil aan dat ze vertwijfeld raken. Ik wil geen veilige haven voor ze zijn. Ik wil niet meteen naar hun walking closet om de leukste combinaties voor hen uit te zoeken. Ik wil de verhalen niet horen over hun mislukte liefdes. Ik wil geen ontboezemingen doen over mijn seksuele avonturen waar ze helemaal geil van worden.

Op Vrouwendag lees ik op de website van De Standaard een artikel over een blond Vlaams mediafenomeen waar ik nog nooit van had gehoord die bekend is geworden door een programma over hobbykoks en nu voor Playboy uit de kleren gaat. Ze staat daar in haar sjaretels met haar kont naar achter over een tafel gebogen met een 'niets aan de hand'-smoeltje. Ze zegt: 'Het blijft nog altijd stijlvol, ik hou nog wel íets bedekt. Playboy is geen pornoblad, dus we houden het deftig.' Onder het mom van kwaliteitsvol en deftig hebben mensen de neiging om zichzelf volstrekt naar beneden te halen. Hoe je het wendt of keert: Lesley-Ann Poppe laat zichzelf afbeelden als een hoer. Dat zogenaamde kwaliteitslabel maakt het des te ranziger. Het is als vingeren terwijl je te biecht gaat. Ik heb meer respect voor de meisjes op de Kortrijkse Steenweg die er tenminste geen doekjes om winden. Waarom heeft geen vrouw bij De Standaard dit artikel tegengehouden? En zeker op Vrouwendag! Misschien willen vrouwen zichzelf helemaal niet emanciperen. Zijn ze bang dat er voor hen als ze niet meer 'het vrouwtje' spelen geen identiteit overblijft? Gelukkig is het vandaag mensendag. Laat iedereen hard aan zichzelf werken om een zo genuanceerd en authentiek mogelijk individu te worden.
En vooral deze passage deed mij nadenken:
"Waar ik echt van ga steigeren is de volgende: 'Mannen begrijpen niet waarom hetero-vrouwen graag optrekken met homo-vrienden.' Betekent dit dat die homo-vrienden soms geen mannen zijn? Ik word niet goed van al die clichés die op homo's worden geplakt.

Iedere vrouw wil tegenwoordig een homovriend. Alsof we chihuahua's zijn. Ik houd er niet van als vrouwen aan wie je wordt voorgesteld het meteen énig vinden dat je een homo bent. Hoezo is dat énig? Ze denken dat je met iedere homo kunt giechelen en shoppen. Niet met mij.

Als vrouwen aan mij beginnen te frunniken omdat ik op mannen val, kijk ik ze zo geil aan dat ze vertwijfeld raken. Ik wil geen veilige haven voor ze zijn. Ik wil niet meteen naar hun walking closet om de leukste combinaties voor hen uit te zoeken. Ik wil de verhalen niet horen over hun mislukte liefdes. Ik wil geen ontboezemingen doen over mijn seksuele avonturen waar ze helemaal geil van worden."
Ik merk ook op dat sommige mensen anders tegenover mij doen als ze merken dat ik homo ben.
Zo had ik op mijn werk ook eens een vrouw die steeds opnieuw 'gezellig' en vriendschappelijk met mij wou doen, die koosnaamjes gebruikte voor mij, mij wilde knuffelen...Terwijl ik eerder iets had van WTF? en back-off.
Ik heb mij toen wijselijk steeds bij de andere gasten gezet en met hen zitten meepraten
Net zoals Oscar erg ik mij erin dat sommige mensen denken dat, omdat je homo bent, je heel open bent over je seksleven, je gevoelens enzovoort. Alsof elke homo een potentiele BFF is.

Hoe ervaren jullie dat? Komen jullie zo'n opgedrongen vriendelijkheid/openheid ook tegen? Of vinden jullie dat juist plezant?
Fluctuat nec mergitur

Joost
New user
New user
Berichten: 52
Lid geworden op: 22 jun 2011 22:07
Geslacht: Man
Locatie: Antwerpen
Contacteer:

Re: "Iedere vrouw wil een homovriend. Alsof we chihuahuas zi

Bericht door Joost » 09 mar 2012 14:41

Betekent dit dat die homo-vrienden soms geen mannen zijn? Ik word niet goed van al die clichés die op homo's worden geplakt.
Hier stoor ik mij ook verschrikkelijk hard aan. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik mijn mannelijkheid dubbel zo hard moest bewijzen dan eender welke andere kerel. Homoseksualiteit wordt soms misbegrepen als een deel van je persoonlijkheid. Dat is het niet. Homo zijn, dat is een seksuele geaardheid. Niet meer dan dat.

Bij mijn vrienden en zelfs familie heb ik dat er een beetje moeten uitstampen voor ze het begrepen. Nee, ik wil niet met je gaan shoppen. Ik kan ook niet zomaar mijn diepste gevoelens blootgeven omdat ik op mannen val. En nee, je flauwe homograp over kontneuken is niet toepasselijk. Enzovoort.

Ondertussen is het bij zo goed als iedereen doorgedrongen dat ik gewoon een normale jongen ben die toevallig niet op vrouwen valt. Toch is het contact met veel mannelijke vrienden van vroeger wat verwaterd. Ik ben al redelijk vroeg uitgekomen voor mijn geaardheid, toen ik vijftien was. Ondanks het feit dat ik nooit negatieve reacties heb gehad, blijft dat voor jongens een moeilijke leeftijd. Er was een soort van argwaan, denk ik. Wat jammer is, maar op zo'n leeftijd niet onbegrijpelijk.

Voor mensen die ik pas later heb leren kennen was mijn geaardheid simpelweg nooit een punt. Mijn beste vriendschappen met mannen zijn er daarom meestal pas later gekomen.

Nickske00
Webmaster
Webmaster
Berichten: 580
Lid geworden op: 22 jul 2009 22:51
Geslacht: Man
Locatie: Sint-Katelijne-Waver

Re: "Iedere vrouw wil een homovriend. Alsof we chihuahuas zi

Bericht door Nickske00 » 09 mar 2012 15:41

Joost schreef:...Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik mijn mannelijkheid dubbel zo hard moest bewijzen dan eender welke andere kerel...
Juist daarom ben ik nog niet volledig uit de kast. Iedereen hier heeft wel vermoedens en in de 'wandelgangen' wordt het wel gefluisterd maar niemand durft er een punt van te maken.

Ik ben ook zo niet het type dat elke dag gaat shoppen en dergelijke, en zwijg me van mode, mijn beste vriendin heeft me zo'n vijf jaar geleden eens een heel pak stijltips gegeven en sindsdien gaat het, maar daarvoor... Ik ben nu eenmaal geen expert op dat gebied :P

Verder vind ik het niet zo erg om een 'veilige haven' te zijn. Maar natuurlijk ben ik dit niet voor iedereen. Ik heb twee vriendinnen waar ik dat met alle plezier voor ben, ik zal al hun relatieproblemen aanhoren en eventueel tips geven, maar ik zal me er verder ook niet mee bemoeien natuurlijk.. Maar het zijn niet alleen vrouwen die me hiervoor gebruiken, geloof het of niet, maar sinds kort heb ik ook een hetero die zijn volledig (en dan bedoel ik ook echt tot de details aan toe) leven komt vertellen en tips vraagt.. Waar gaat dat heen met de wereld? ;-)

Maar het is inderdaad waar dat eens mensen weten dat je homo bent, ze je anders bekijken/behandelen. Ik weet niet waarom, waarschijnlijk is het dat cliche beeld in hun hoofd dat ze meestal over homo's hebben.
King of the Code!

-Yannis-

Re: "Iedere vrouw wil een homovriend. Alsof we chihuahuas zi

Bericht door -Yannis- » 09 mar 2012 15:56

Waarom zo'n negatieve toon :lol:
Ik denk dat vrouwen graag met homomannen omgaan omdat ze juist van het ander geslacht zijn én hen niet als lustobject aanzien. Van een homo verwachten ze altijd directheid en iemand die right to the point is zoals alle mannen met dat net ietsje erbij dat hij sowieso nooit op haar kan vallen. Zeg maar, een 'leuke broer' voor degenen die geen broer hebben.
Sommige homo's bevestigen wel dat shoppingscliché, maar niet iedereen is zo. Haat shoppen!!! Begrijp echt niet waarom vrouwen (en sommige homo's) het leuk vinden om de hele dag winkel in, winkel uit te gaan. Maar ieder z'n ding.
Ik loop met mijn seksualiteit niet te koop en laat me met gewone vrienden en vriendinnen omringen. Eerder meer jongens dan meisjes. Ik spreek dus hier niet over mijn eigen ervaring maar wat ik rondom me heen zie.

Y

Kikkerkop
Senior user
Senior user
Berichten: 869
Lid geworden op: 27 aug 2011 01:23
Geslacht: Man

Re: "Iedere vrouw wil een homovriend. Alsof we chihuahuas zi

Bericht door Kikkerkop » 09 mar 2012 16:29

JFK schreef: Komen jullie zo'n opgedrongen vriendelijkheid/openheid ook tegen? Of vinden jullie dat juist plezant?
Nee :evil:

Nu voel ik mij weer abnormaal :supersad:

Salomon

Re: "Iedere vrouw wil een homovriend. Alsof we chihuahuas zi

Bericht door Salomon » 09 mar 2012 17:46

Als vrouwen aan mij beginnen te frunniken omdat ik op mannen val, kijk ik ze zo geil aan dat ze vertwijfeld raken.
8) Een ex-vriendje van mij paste die truc ook regelmatig toe. Toen een meisje echt serieus op mijn zenuwen begon te werken heb ik dat ook eens gedaan, het is best grappig.
Dat gezegd zijnde: over het algemeen heb ik daar weinig last van. Maar ik vind de reactie van een meisje soms wel vreemd als ik zeg dat ik homo ben. Alsof ze dat per definitie als iets positiefs zien. Dat gedeelte herken ik dus wel.

Stevieboy
Experienced user
Experienced user
Berichten: 388
Lid geworden op: 12 mar 2011 16:30
Geslacht: Man
Locatie: Bornem

Re: "Iedere vrouw wil een homovriend. Alsof we chihuahuas zi

Bericht door Stevieboy » 09 mar 2012 18:26

Van al te familiair vrouwelijk gedrag heb ik gelukkig nog niet te veel last. :) Door pas laat voor mijn geaardheid uit te komen zien de meeste mensen rondom mij me niet meteen als dé 'homo'vriend. Ze weten dat ik niet de meest open persoon ben, geen al te nuttige tips kan geven wat mode betreft, en niet langer dan een kwartier in dezelfde kledingwinkel kan rondlopen. Een luisterend oor en een 'gezellige' toeverlaat ben ik vaak wel, maar dat was eigenlijk al zo voor ik mijn geheimpje van de daken ging schreeuwen. Min of meer ongepaste grapjes worden wel frequent gemaakt, en meestal ga ik daar vrolijk in mee, gewoon om hen te tonen dat het uiteindelijk niet zo'n groot issue is. Er is wel één vriendin die het nodig vindt om constant flauwe toespelingen te maken en dat kan soms wel vreselijk irritant zijn. Vooral omdat andere mensen, zoals mijn zus, zich daar wel snel door gekwetst voelen :-?

Wanneer ik nieuwe mensen leer kennen - bijvoorbeeld op het werk - laat ik ook nooit meteen uitschijnen dat ik homo ben. Meestal leren ze zo eerst je persoonlijkheid appreciëren en merken ze nadien wel dat je helemaal niet aan alle clichés voldoet. Alles hangt volgens mij ook sterk af van de sociale omgeving waarin je je bevindt. Voor de meeste van mijn contacten ben ik de zoveelste homo in hun vriendenkring. Dat zorgt sowieso al voor een meer genuanceerd beeld.

Mij valt het bovendien op dat jongens me veel meer geïntrigeerde vragen over seksleven en gevoelens stellen dan meisjes. Ik vind het zelf nog steeds makkelijker om over seks te praten met mijn vrienden dan met mijn vriendinnen, en omgekeerd merk ik dat sommigen van hen ook veel meer open zijn tegen mij dan tegen één van de 'concurrenten' of 'prooien'. :) Bij goede vrienden is dat helemaal niet erg, zulke gesprekken maken de band alleen maar sterker. In het geval van meer oppervlakkige kennissen kan dat soms wel eens tot een serieus awkward moment leiden :)
JFK schreef:Iedere vrouw wil tegenwoordig een homovriend. Alsof we chihuahua's zijn. Ik houd er niet van als vrouwen aan wie je wordt voorgesteld het meteen énig vinden dat je een homo bent.
Dat lijkt me vooral op te gaan voor een bepaald type vrouwen waarbij de fascinatie voor homo's een compensatie is voor een gebrek aan mannelijke aandacht. Op die manier projecteren ze een gebrek aan gezelligheid en affectie op een mannelijk persoon, zonder de afgunst en jaloezie die er bij vrouwenvriendschappen toch wel vaak op de loer ligt. Ik krijg steeds de kriebels van vrouwen die homo's ophemelen als een soort ideale wezens 'die tenminste niet alleen afgaan op mijn uiterlijk'. (alsof heteromannen per definitie alleen maar kicken op een omhulsel :roll: ). Nee, homo's zijn niet automatisch én leuk, én knap, én vriendelijk, én onoppervlakkig... :roll:

Kikkerkop
Senior user
Senior user
Berichten: 869
Lid geworden op: 27 aug 2011 01:23
Geslacht: Man

Re: "Iedere vrouw wil een homovriend. Alsof we chihuahuas zi

Bericht door Kikkerkop » 09 mar 2012 20:35

Stevieboy schreef:, én onoppervlakkig... :roll:
Nochthans gebruiken veel van die vrouwen hun homootje om mee te gaan shoppen, kledingadvies en om te zagen over hun kapsel, dus ik zou niet echt zeggen dat ze homo's als oppervlakkig zien, integendeel.

PlayingWithLightning
New user
New user
Berichten: 41
Lid geworden op: 05 mar 2012 20:06
Geslacht: Vrouw
Locatie: NB, Nederland

Re: "Iedere vrouw wil een homovriend. Alsof we chihuahuas zi

Bericht door PlayingWithLightning » 09 mar 2012 20:55

Kikkerkop schreef:
JFK schreef: Komen jullie zo'n opgedrongen vriendelijkheid/openheid ook tegen? Of vinden jullie dat juist plezant?
Nee :evil:

Nu voel ik mij weer abnormaal :supersad:
Ahh :(
Ooit kom je een vrouw tegen die van jou haar chihuahua wil maken ;)

OT:
Ik vind homo's, die ik persoonlijk ken, wel heel lief en gezellig enzo, maar we zijn vrienden. Zij noemen mij schatje, ik hen ook.
Zou ik dit doen bij iemand die ik net ontmoet/leer kennen? Nee.
Zo raar, dat zou hetzelfde zijn als dat een lesbisch meisjes standaard "one of the guys" is, en dat mannen spontaan boeren en scheten gaan laten in haar bijzijn en het over dat lekkere meisje met die dikke tieten gaan hebben ofzo..
Even een voorbeeldje gewoon haha.
Ik houd sowieso niet van stereotypes.
Het merendeel van mijn "homo"vrienden, daar heb ik mee gezoend.. Ook zoiets wat niet in het stereotype past. (bij de mensen die ik ken die hetero zijn dan, die denken dat homo's graag blije meisjes dingen doen, maar absoluut geen meisjes aan willen raken op die manier.)
Ya soshla s uma, Mne Nuzna ona..
Prosti..
</3

BastardPriest
Senior user
Senior user
Berichten: 1334
Lid geworden op: 29 jun 2007 18:58
Geslacht: Man
Locatie: Leuven
Contacteer:

Re: "Iedere vrouw wil een homovriend. Alsof we chihuahuas zi

Bericht door BastardPriest » 09 mar 2012 23:04

Vriendschappelijke band met vrouwen heb ik over het algemeen niet of minder, maar eerder puur kennissen. Daarvoor hebben we meestal te uiteenlopende interesses of gevoel voor humor. Ik durf nogal vrij cynisch te zijn en veel meisjes/vrouwen kunnen dat blijkbaar niet altijd even goed appreciëren. Ik ben aan het veralgemenen, maar het is gebaseerd op eigen ervaringen. Ik denk ook niet dat veel vrouwen mij als BFF zien :lol:

Uiteindelijk zegt het geslacht ook niet zo veel en hangt het voornamelijk van de persoonlijkheid af.
A church in ruin...

Liro
Senior user
Senior user
Berichten: 1360
Lid geworden op: 02 nov 2011 21:44
Geslacht: Man
Locatie: Leuven

Re: "Iedere vrouw wil een homovriend. Alsof we chihuahuas zi

Bericht door Liro » 09 mar 2012 23:36

Joost schreef:Homoseksualiteit wordt soms misbegrepen als een deel van je persoonlijkheid. Dat is het niet. Homo zijn, dat is een seksuele geaardheid. Niet meer dan dat.
Dat is niet waar, denk ik. Seksuele geaardheid is een deel van je persoonlijkheid. Je mag willen geloven dat dat geen invloed heeft op jou als persoon maar.. Ik denk dat als je in een samenleving woont waar homoseksualiteit even normaal beschouwd wordt als heteroseksualiteit, het misschien geen invloed heeft. In onze samenleving is dat bijna onmogelijk.

OT: een vrouw die me zou mee willen nemen shoppen omdat ik haar homovriendje ben, zou me ongelooflijk vervelen omdat ik ze cliché en oppervlakkig zou vinden. En ik houd me niet op met mensen die me vervelen.
All the world is not, of course, a stage, but the crucial ways in which it isn't, are not easy to specify.

nomeis

Re: "Iedere vrouw wil een homovriend. Alsof we chihuahuas zi

Bericht door nomeis » 10 mar 2012 12:01

Liro schreef:
Joost schreef:Homoseksualiteit wordt soms misbegrepen als een deel van je persoonlijkheid. Dat is het niet. Homo zijn, dat is een seksuele geaardheid. Niet meer dan dat.
Dat is niet waar, denk ik. Seksuele geaardheid is een deel van je persoonlijkheid. Je mag willen geloven dat dat geen invloed heeft op jou als persoon maar.. Ik denk dat als je in een samenleving woont waar homoseksualiteit even normaal beschouwd wordt als heteroseksualiteit, het misschien geen invloed heeft. In onze samenleving is dat bijna onmogelijk.

OT: een vrouw die me zou mee willen nemen shoppen omdat ik haar homovriendje ben, zou me ongelooflijk vervelen omdat ik ze cliché en oppervlakkig zou vinden. En ik houd me niet op met mensen die me vervelen.
Ik vind homoseksualiteit toch wel bepalend voor mijn persoonlijkheid, al is het maar omdat ik daardoor een andere evolutie heb meegemaakt, (in mijn geval heb ik het gevoel dat ik vroeger 'volwassen' ben geworden door een vroege coming out en alle problemen die dat toen met zich meebracht). Het heeft me dus toch wel deels gevormd. Ook een deel van mijn interesses zijn toch wel de categoriseren (eigenlijk zou dat niet moeten) onder 'homo'. Maar dat is inderdaad maar een deel van wie ik ben, en mensen moeten dat niet veralgemenen. Ik hou ook van sport (zelfs voetbal) en dan is de reactie vaak 'amai, dat hadden we niet verwacht'. Euh tja...

Ik heb al vlug duidelijk gemaakt dat ik geen shophomo ben, ik heb geen contacten waar ik enkel mee shop of over mode en seks praat. Maar dat wil daarom niet zeggen dat ik het niet doe (niet zou doen) met mijn beste vrienden, maar dan gewoon omdat ze mijn beste vrienden zijn en ik open ben met hen, niet omdat ze vrouw/homo zijn. Op erasmus waren er wel veel meisjes die het fantastisch vonden dat ik homo was (waren er maar wat meer jongens geweest die dat vonden haha). Alsof ik een soort attractie was. Op den duur was dat wel ergerlijk ja. Om de één of andere reden heb ik wel weinig contact met heteromannen/jongens. Ik heb toch nog vaak het gevoel dat ze nog altijd wantrouwig tegenover me staan. Ik weet niet of dat komt omdat ik mezelf zo positioneer of niet.

De lachende profeet
I have no life
I have no life
Berichten: 6831
Lid geworden op: 14 aug 2007 21:26
Geslacht: Man
Locatie: Gaia
Contacteer:

Re: "Iedere vrouw wil een homovriend. Alsof we chihuahuas zi

Bericht door De lachende profeet » 10 mar 2012 19:18

Ik kwam voor de titel. :lol: Het is enigszins herkenbaar, maar veel last heb ik er niet van. Ten eerste is het al snel duidelijk dat ik helemaal geen modetips heb en een hekel heb aan overdreven sentimentaliteit. Ten tweede zijn de meeste (om niet te zeggen: alle) vrouwen in mijn omgeving zelf amper geïnteresseerd in die zogenaamd typisch vrouwelijke bezigheden.

Ik kan de frustratie wel begrijpen. 'Positieve' stereotypen zijn dan wel minder schadelijk dan negatieve, maar ze gaan evenzeer totaal voorbij aan iemands eigenheid. Het is erger om als pedofiel te worden beschouwd dan als chihuahua, maar uiteindelijk zijn de meesten onder ons geen van beide.
AGE-411 schreef:Freddy Horion is echt de hipste crimineel ooit in dit apenland.
Binge Drinking Blues: Screwing Society since 1985

Joost
New user
New user
Berichten: 52
Lid geworden op: 22 jun 2011 22:07
Geslacht: Man
Locatie: Antwerpen
Contacteer:

Re: "Iedere vrouw wil een homovriend. Alsof we chihuahuas zi

Bericht door Joost » 15 mar 2012 18:07

Ik las vandaag dit.

Afbeelding

Er zit ook een verhaal achter. Klik op het stripje voor een videofragment van De Wereld Draait Door. De relevante stukken zijn het begin, en daarna ongeveer vanaf 2:00.

:kots:

Stevieboy
Experienced user
Experienced user
Berichten: 388
Lid geworden op: 12 mar 2011 16:30
Geslacht: Man
Locatie: Bornem

Re: "Iedere vrouw wil een homovriend. Alsof we chihuahuas zi

Bericht door Stevieboy » 15 mar 2012 19:21

Joost schreef:Ik las vandaag dit.Er zit ook een verhaal achter. Klik op het stripje voor een videofragment van De Wereld Draait Door. De relevante stukken zijn het begin, en daarna ongeveer vanaf 2:00.
:roflmao:
Spoiler! :
Stomme koei! :kots:

Nickske00
Webmaster
Webmaster
Berichten: 580
Lid geworden op: 22 jul 2009 22:51
Geslacht: Man
Locatie: Sint-Katelijne-Waver

Re: "Iedere vrouw wil een homovriend. Alsof we chihuahuas zi

Bericht door Nickske00 » 16 mar 2012 00:27

Joost schreef:Ik las vandaag dit.

Afbeelding

Er zit ook een verhaal achter. Klik op het stripje voor een videofragment van De Wereld Draait Door. De relevante stukken zijn het begin, en daarna ongeveer vanaf 2:00.

:kots:
OMG! :roflmao: :roflmao:
Ik lig hier gewoon plat!

Ik weet een ding, de eerste die mij haar handtas noemt, heeft wereld oorlog drie aan haar been :spank:
King of the Code!

sinnedc
Regular user
Regular user
Berichten: 271
Lid geworden op: 14 aug 2011 20:00
Geslacht: Man
Locatie: Leuven (kot) / Bree

Re: "Iedere vrouw wil een homovriend. Alsof we chihuahuas zi

Bericht door sinnedc » 18 mar 2012 16:29

Sinds ik uit de kast ben, heb ik op feestjes meer succes bij vrouwen als mijn heterovrienden :D
Bijzonder grappig! Die heteromannen willen dan een vrouw versieren maar vanaf het moment dat die meisjes horen dat een vriend van hen homo is (ik m.a.w.), hebben ze alleen nog oog voor mij. Echt komisch.

Ik vind het wel vreemd dat iedereen zich zo stoort aan de clichébeelden... je weet toch van jezelf hoeveel vrouwelijke eigenschappen je al dan niet hebt en finaal blijf je als man toch een man dus wat anderen zeggen is toch niet zo belangrijk dan? Je bent wie je bent en in beginsel behoeft zulks zelfs geen verdediging mijns inziens...

Jan148
Regular user
Regular user
Berichten: 202
Lid geworden op: 16 mei 2011 21:04
Geslacht: Man
Locatie: Duffel

Re: "Iedere vrouw wil een homovriend. Alsof we chihuahuas zi

Bericht door Jan148 » 18 mar 2012 18:17

Joost schreef:Ik las vandaag dit.

Afbeelding

Er zit ook een verhaal achter. Klik op het stripje voor een videofragment van De Wereld Draait Door. De relevante stukken zijn het begin, en daarna ongeveer vanaf 2:00.

:kots:
:kots:
Even alle homo's over dezelfde kam scheren en doen alsof alle homo's er als een halve vrouw bijlopen. Gadverdamme wat een gore trut is me dat.
This life chose me, I'm not lost in sin. But proud I stand of who I am. I plan to go on living!

Ltn_Fox
New user
New user
Berichten: 24
Lid geworden op: 03 apr 2012 00:49
Geslacht: Man
Locatie: Leuven

Re: "Iedere vrouw wil een homovriend. Alsof we chihuahuas zi

Bericht door Ltn_Fox » 09 apr 2012 00:59

ik identificeer mij nu wel eerder met deze:
http://i.imgur.com/EKjaA.jpg

Maar inderdaad, soms merk je wel dat sommigen je ineens wat anders benaderen,
maar je kan daar ook wat mee lachen. Een dergelijke situatie kan soms openstaan voor
een dergelijk breed scala aan puns, u hebt geen idee :P

snikske
New user
New user
Berichten: 24
Lid geworden op: 09 jun 2012 01:36
Geslacht: Man

Re: "Iedere vrouw wil een homovriend. Alsof we chihuahuas zi

Bericht door snikske » 01 jul 2012 00:20

hehehe, dit topic deed me denken aan een filmke dat ik overlaatst zag op youtube :D
=> http://www.youtube.com/watch?v=HBt-toAV59U&feature=plcp

zelf heb ik hier nog geen 'last' van (ben enkel nog maar voor een aantal vrienden uit de kast) :) maar ik denk ook niet dat ik hiervan direct last zal hebben hebben: iedereen weet dat ik een hekel heb aan shoppen, geen interesse heb in mode,... :wink:

Gesloten