Pagina 1 van 1

Ik had seks met een transvrouw

Geplaatst: 08 okt 2018 15:44
door Beachrrr
...en ik vond het geweldig.

Ik beschouw(de) mezelf als hetero. Op een feestje kwam ik dan een mooi meisje tegen. Van het een komt het andere en we eindigen in bed.

Ze had al wat hints laten vallen, maar uiteraard had ik niets door, dus toen ik haar broekje uitdeed verschoot ik nogal.

Soit, ik dacht bij mezelf, waarom niet en ik heb een heel nieuw gamma aan seksualiteit ontdekt, die tot dan toe volledig onbenut was gebleven.

Het was fantastisch. En het smaakt naar meer...
Maar wat is het moeilijk om transmeisjes te ontmoeten... Jammer, want er is nog zoveel te ontdekken.

Ik wilde dat even met jullie delen. Ik heb mijn principes opzij gezet en iets durven doen dat ik nooit had gedacht dat ik het zou durven...

Re: Ik had seks met een transvrouw

Geplaatst: 10 okt 2018 18:01
door Confusion
Heel fijn dat je het zo'n fijne ervaring vond.

Toch wil ik hier enkele dingen op zeggen.

1: Transvrouwen zijn in de eerste plaats vrouwen. Dat is het hele punt van hun transitie. Ook al zijn ze begonnen met een mannelijk lichaam, op mentaal en emotioneel niveau zijn ze altijd vrouw geweest. Je hoeft jezelf dus niet als iets anders dan hetero te beschouwen omdat je bepaalde transvrouwen aantrekkelijk vind.

2: Niet elke transvrouw gaat je de zelfde ervaring kunnen bieden als deze vrouw gedaan heeft. Sommigen hebben er (nog) niet genoeg ervaring mee, of houden gewoon niet van casual sex, of vallen niet eens op mannen! Transvrouwen zijn onderling net zo divers als cis vrouwen. Respecteer dat.

Ik hoop dat je een partner vindt met wie je een arrangement kunt opbouwen dat voor jullie beiden bevredigend is.