Pagina 1 van 1

onzeker over eerste keer

Geplaatst: 03 mei 2017 10:07
door Hanne96
Hoi allemaal

Ik ben 21 jaar en heb sinds 2 maanden mijn eerste vriendin. Nu willen we graag verder gaan, maar ik ben ontzettend onzeker aangezien ik het nog nooit gedaan heb en zij wel. Ik wil niet als een kluns overkomen omdat ik niet weet wat ik moet doen en ik wil haar vooral niet teleurstellen..
Iemand die dit ook heeft meegemaakt en kan helpen?

Re: onzeker over eerste keer

Geplaatst: 05 mei 2017 11:02
door moontje
Hy hanne96,
Ik heb dit zelf ook meegemaakt, vertel eerlijk aan je vriendin dat je nog niet (geen) ervaring hebt. Zij zal je dan wel helpen en aangeven wat ze fijn vind, ieder persoon is anders. Denk er niet teveel over na en laat het gewoon op je afkomen en geniet er van.
Groetjes,
Moontje

Re: onzeker over eerste keer

Geplaatst: 15 jun 2017 20:10
door Fejamie
Hey,

Je hoeft hier niet bang voor te zijn. Iedere nieuwe vriendin opnieuw is precies alsof het terug je eerste keer is. Ookal heeft zij dit al meermaals gedaan,ook voor haar is het de eerste keer ;). Laat je gewoon meeslepen in het moment en je vriendin zal je wel helpen :)!

X

Re: onzeker over eerste keer

Geplaatst: 18 sep 2017 19:34
door Meisje
Hey
Ik ken dit gevoel ik heb dit ook meegemaakt dat ik met mijn vriendin nu ex graag verder wild gaan ik zou er eerst over met haar er over te praten samen met hasr met wat jij wilt en hoe je er u bij voelt en zo kan je naar de volgend stap gaan en als je er klaar voor bent moet je er voor gaan veel succes
Groetjes meisje

Dubbelpost 2x verwijderd.
- Wall