Pagina 1 van 3

Groepsseks/Orgie/Sex party

Geplaatst: 01 sep 2013 19:18
door Gast
Hey iedereen,

Ik vroeg me af of iemand onder jullie ooit al naar een sex party ging. Of een gay feestje waar je enkel naakt binnen mag of in ondergoed, jockstrap of andere. Of heeft er misschien al iemand deelgenomen aan een orgie of groepsseks? Ik vind het allemaal erg spannend en wil het graag eens proberen. Dus... Iemand met ervaringen? Hoe gaat dit allemaal in zijn werk?

xje

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

Geplaatst: 09 sep 2013 04:07
door Daluicis
Vidi, Veni, Vici

:lol:


Zelf heb ik geen ervaring ermee, maar ik ken er wel een aantal en heb verhalen gehoord.
Maar misschien is het beter dat je wat meer concrete vragen stelt. "Hoe gaat dat in zijn werking" is nogal tamelijk vaag.

Geen idee hoe oud je bent. Maar meestal als een jonge gast daar naar toe gaat en er nerveus uit oogt, zullen er wel enkele 'oudere' kerels naar je toestappen en leiding nemen.

Wees echter niet bang om op je strepen te staan als je iets niet wilt.

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

Geplaatst: 15 sep 2013 14:27
door Gast
Ik bedoel vooral ook: Waar? Wanneer? En wie heeft ervaring en kan vertellen hoe alles eraan toegaat? Je komt binnen en.. ? xje

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

Geplaatst: 15 sep 2013 22:17
door Fox is not my name
nooit gedaan, maar lijkt me ook wel spannend..

ik denk wel dat het vooral oude mannen zijn daar en kans om iemand met een SOA aan te treffen lijkt me ook groot dus oppassen! waarschijnlijk dat ik het daarom ook niet ga proberen

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

Geplaatst: 16 sep 2013 20:22
door A-FORCE
Op een feestje met homo's die allemaal opgejut waren na samen te gaan zwemmen. (Bij mij thuis, mocht ik alles opruimen. Dat was niet leuk)

Groepsseks/Orgie/Sex party

Geplaatst: 16 sep 2013 22:20
door Krisman
Zo een sexparty zou ik nu niet doen.
Enkel als je iedereen kent denk ik want anders is risico wel hoog.

Maar trio en quattro wel al gedaan en dat was wel leuk.

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

Geplaatst: 17 sep 2013 02:22
door Daluicis
Fox is not my name schreef:ik denk wel dat het vooral oude mannen zijn daar en kans om iemand met een SOA aan te treffen lijkt me ook groot dus oppassen! waarschijnlijk dat ik het daarom ook niet ga proberen
Waarom denk je dit?

Mij lijkt dat toch wel een vooroordeel hoor. Er zijn genoeg open minded mensen die willen experimenteren, daarom hoeven het nog niet allemaal oude venten te zijn. Dit topic is al een voorbeeld op zich dat ook jonge mensen interesse hebben.

En voor je veiligheid sta je zelf in natuurlijk. Gebruik een condoom. En feestje dat doorgaat in een erkende club/sauna/wat dan ook nog heeft vaak wel genoeg condooms ter beschikking. Dus zoals altijd moet je gewoon je gezond verstand gebruiken. Gebruik een condoom. Geurt iets niet juist, of ziet het er onfris uit, blijf uit de beurt. Sta op je strepen voor je veiligheid.

Nu waar je dergelijke evenementen kan vinden is iets waar ik niet direct antwoord kan op geven. Gay clubs/-cafés/-sauna's misschien? Op fetlife.com zul je ook wel aangelegenheden vinden, al zal dat wel met een meer kinky achtergrond zijn.

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

Geplaatst: 17 sep 2013 21:52
door Fox is not my name
Daluicis schreef:
Fox is not my name schreef:ik denk wel dat het vooral oude mannen zijn daar en kans om iemand met een SOA aan te treffen lijkt me ook groot dus oppassen! waarschijnlijk dat ik het daarom ook niet ga proberen
Waarom denk je dit?

Mij lijkt dat toch wel een vooroordeel hoor. Er zijn genoeg open minded mensen die willen experimenteren, daarom hoeven het nog niet allemaal oude venten te zijn. Dit topic is al een voorbeeld op zich dat ook jonge mensen interesse hebben.

Je hebt wel gelijk, het is mijn vooroordeel want ik heb er niet veel kennis over. Op een chatsite las ik wel eens van die voorstellen, en dan willen oude mannen bare (zonder condoom) seksfeestje organiseren..

En je hebt zeker gelijk i.v.m. assertief opkomen voor je eigen gezondheid! Ik werd eigenlijk pas assertiever toen ik meer ervaring had opgedaan

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

Geplaatst: 17 sep 2013 21:54
door Fox is not my name
vraagje: is er iemand al eens een gay sauna binnengewandeld?

Volgens een vriend van mij kan je er gewoon binnenstappen, genieten van de sauna en mensen leren kennen zonder dat er seks van hoeft te komen. Ik heb er toch ook wel vooroordelen over, dat 70% komt en er ter plekke zo snel mogelijk seks te vinden.. iemand die er iets over kan vertellen?

Groepsseks/Orgie/Sex party

Geplaatst: 17 sep 2013 22:26
door Krisman
Mijn vriend is al eens naar een gay sauna geweest en hij is daar gewoon geweest, genoten van de sauna en geen sex gehad.
Er waren er wel die intenties maakten maar mijn vriend zei duidelijk nee en dan drongen ze ook niet aan. Dus het is mogelijk!

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

Geplaatst: 17 sep 2013 22:30
door A-FORCE
Ik doe dat soms wel. Als je het niet wil gewoon afwijzen. Soms is praten ook leuk. En genieten van het schoon volk.

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

Geplaatst: 17 sep 2013 23:48
door Lawstudent
Ik heb ongeveer een jaar geleden een interview afgelegd met iemand die heel actief was in de hele gayscene en in allerlei fetishen omdat ik wist dat iemand ooit eens iets ging vragen waarop ik niet kon antwoorden en de dag is aangebroken waar ik mijn interview kan gebruiken dus bedankt aan de topicstarter.

Nu om je vraag te beantwoorden:

Groepsseks: Je kan het zelf organiseren door via via vermoed ik. Hier geldt vooral veel praten en duidelijk maken wat je wilt en de regels van het heel gebeuren. Het is best dat je wat ervaring opdoet met iemand voordat je in een orgie duikt. Daar gaat het heel anders aan toe dan in 2 personen seks.
Als je gewoon wilt uitgaan kan dat ook. Hiervoor kan je op verschillende plekken gaan. Er zijn events/bars waar je kan gaan als je seks wilt hebben. Daar gelden kleurcodes. Er bestaan enorm veel kleuren maar de belangrijkste zijn; blauw, wit, rood en geel.
Rood: fisting
Geel: watersports
Blauw: Neuken/geneukt worden
Wit: Vanille, meestal betekend dat gewoon (mutuele) masturbatie of pijpen
Voor de kleurcodes kan je best in een gayshop gaan en daar hebben ze gespecialiseerde ondergoeden enzo zoals blauwe jockstraps, rode armbanden, maskers, ...
De mannen zijn er heel touchy en ze gaan vrij aggressief op je ingaan. Als je niet geïnteresseerd bent moet je dat duidelijk laten weten door weg te stappen of hem gewoon te informeren dat je niet geïnteresseerd bent.
Om te zien of je bottom of top bent kan je oftewel een armband dragen aan een bepaalde kant van je arm (rechts: bottom/links: top). Sommige gaan je kont aftasten en zien of je je op voorhand hebt gelubd. Als je dit niet doet gaan de meeste ervanuit dat je top bent. Je doet het beter op voorhand aangezien velen dit niet voor jou zullen doen. Maak je klaar voor het gebeuren want ze gaan je niet voorwarmen maar er direct induiken, om het zo te stellen.
Je kan jezelf submissief opstellen door op een toestel te gaan en jezelf aan te bieden.
De meeste bars houden verschillende avonden en om te weten welk avond het is kan je best op hun site gaan. Je moet aan hun dresscode gehoorzamen anders geraak je niet in. Bij naaktfuiven is iedereen naakt. Je kan dan je kleren afgeven aan de balie en die houden het voor jou bij. Meestal is er een bar waar je gerust iets kan drinken voor of tijdens als je wilt bekomen. Je mag ook altijd vertrekken als je dit wenst. Niemand zal je tegenhouden tegen je wil.
Daar zijn vaak douches waar je je kunt voorbereiden op meer dan een manier. Daar zijn altijd condooms en glijmiddel die je kan gebruiken. Mannen die het niet gebruiken zijn meestal besmet dus vraag altijd aan je partner om er een te gebruiken. Als je partner (bottom) er geen wilt stap dan weg want je weet niet wie daar allemaal geweest is en zijn medische toestand (ze hebben vaak een struisvogel attitude hier tegenover).

Sauna: Je stapt gewoon de sauna in en daar zal een man je binnenlaten. Je kan je je dan omkleden en je kleren in een hokje plaatsen. Je krijgt een handdoek en je mag die aandoen. Zwembroeken en dergelijke zijn wel uit ten boze. De sauna bestaan meestal uit verschilllende delen. Een eerste deel is heel rustig en bestaat uit gewoon een sauna maar alleen mannen. Daar gebeurt ook weinig, meestal. Als je dieper gaat in de sauna ga je meer zien. In de aparte sauna/douchehokjes zal daar vaak iets gebeuren of mannen die daar gaan wachten op iemand. Als je iemand vindt die je interessant vindt maak je oogcontact als die persoon oogcontact met je blijft maken dan is het vaak touche. Je volgt dan die persoon als hij weggaat en als hij ergens blijft staan doe je dat ook. Stapt hij in een hokje dan heb je zeker geluk. Als je fout was gaat de man gewoon weg uit het hokje en begin je opnieuw. Dit geldt vice versa. Je kan ook in een grote sauna gaan waar je niets ziet. Daar geldt de wet dat je je openstelt aan iedereen, gelijk een dark room.
Als je in een bubbelbad treedt dan kan het zijn dat mensen aan je aankomen. Als je het wilt laat het gebeuren en zoniet verwijder zijn hand(en). Wees daar rap in aangezien het rap escaleert. Als de persoon blijft aandringen ga dan gewoon weg.
In sauna/bubbelbadcomplexen wordt er enkel anaal/masturabatie en oraal seks gedaan. Dit is alles. Daar geldt geen kleurcode en alles gebeurd aan de hand van aanrakingen (soms woorden)
Condooms zijn daar altijd ter handen voor wie het wilt en in de betere sauna's kan je daar zelf een armband krijgen/kopen waarin je je condooms inkan steken. Best ze altijd op zak te hebben want als je weg bent laat je je plaats open voor de volgende man.

Dit is alles. Als je vragen hebt mag je ze steeds stellen.

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

Geplaatst: 18 sep 2013 00:20
door Liro
Sheesh, stel je voor dat je daar naïef dan niets van weet, en dacht 'ik ga mijn sexy rood ondergoed eens aandoen'..

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

Geplaatst: 18 sep 2013 00:33
door Gasquet
Liro schreef:Sheesh, stel je voor dat je daar naïef dan niets van weet, en dacht 'ik ga mijn sexy rood ondergoed eens aandoen'..
:lol: :lol:

ot: Play safe.

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

Geplaatst: 18 sep 2013 10:22
door JFK
Gasquet schreef:
Liro schreef:Sheesh, stel je voor dat je daar naïef dan niets van weet, en dacht 'ik ga mijn sexy rood ondergoed eens aandoen'..
:lol: :lol:
Daarom vind ik het altijd grappig als mensen de colourcode niet kennen. :lol:
ot: Play safe.
² !

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

Geplaatst: 18 sep 2013 10:37
door Liro
JFK schreef:
Gasquet schreef:
Liro schreef:Sheesh, stel je voor dat je daar naïef dan niets van weet, en dacht 'ik ga mijn sexy rood ondergoed eens aandoen'..
:lol: :lol:
Daarom vind ik het altijd grappig als mensen de colourcode niet kennen. :lol:
Ik kende die dus niet. Weer gered van een.. embarrassing of pijnlijke situatie, moest ik dat ooit in mijn hoofd krijgen. Op naar de volgende :)

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

Geplaatst: 18 sep 2013 16:11
door A-FORCE
Wat gaan ze wel niet van je denken als je een kleurenonderbroek aan hebt. Betekenen lichtgevende hartjes iets?

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

Geplaatst: 18 sep 2013 16:20
door mial
Liro schreef:Sheesh, stel je voor dat je daar naïef dan niets van weet, en dacht 'ik ga mijn sexy rood ondergoed eens aandoen'..
Ooit eens in de Lido naar een fuif geweest waar je van die glow in the darkbandjes kreeg toen je binnenkwam. Ik helemaal vrolijk naar mijn lief met weet-ik-veel-welke-kleur omdat ik die mooi vond, bleek ook dat ik de bandjes had voor 'single en op zoek' of zo. Netjes ingeruild voor een ander kleurtje!

En om on topic te gaan: geen ervaring mee!

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

Geplaatst: 18 sep 2013 17:20
door Sylvan
over de kleurencode: het is redelijk simpel, zwart is SM, rood is fisten, lichtblauw pijpen, donkerblauw neuken, geel is watersport (pissplay dus) en bruin scat (denk aan de kleur als je het woordje niet kent), wit is gewoon lulletje trek, oranje is ALLES.

over lawstudent zijn heel intervieuw over de gaysauna. gebeurt er daar veel seks? sure maar het is niet zo dat er daar altijd mensen voor de toog elkaar neuken en ondertussen een pintje drinken. alles is daar eigenlijk relatief braaf. er zijn veel homo's die zelfs gewoon naar de gaysauna gaan voor de sauna alleen. het is nu eenmaal goedkoop. (voor de nieuwsgierigen, de spades in gent is 11€ voor -25j en de dinsdag zelfs maar 9€) bij sommige sauna's is het sex en sauna gedeelte redelijk gescheiden qua plaats terwijl bij anderen dit meer in elkaar overloopt

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

Geplaatst: 18 sep 2013 18:06
door A-FORCE
Sylvan schreef: het is nu eenmaal goedkoop. (voor de nieuwsgierigen, de spades in gent is 11€ voor -25j en de dinsdag zelfs maar 9€)
Jullie weten waar jullie mij 50 procent van mijn vrije tijd kunnen vinden dit jaar.