[T-jong] Harry Potter Halloween van Wakkerdam

Onze nationale teams bieden voor elk wat wils. Ben je jonger dan 19, tussen 24 en 30 of transgender? Neem hier dan snel een kijkje!
T-jong
T-Jong begeleider
T-Jong begeleider
Berichten: 21
Lid geworden op: 30 sep 2015 22:26

[T-jong] Harry Potter Halloween van Wakkerdam

Bericht door T-jong » 29 sep 2016 23:22

De geur van gebakken pompoenen drijft door de gangen van Zweinstein. Het is tijd voor het grote Halloween feest. Maar iedereen is op zijn hoede, er zijn signalen dat er onder de gasten dooddoeners aanwezig zijn.

Op vrijdag 28 oktober kruipen we in het vel van onze favoriete Harry Potter-personages. We spelen een uitgebreide versie van 'Weerwolven van Wakkerdam', professioneel verharrypottert door T-jong. Ontmasker de dooddoeners, of blijf als laatste dooddoener over. Misschien heb je wel een onzichtbaarheidsmantel ter beschikking, of vond je een liefdesdrankje en kan je twee mensen verliefd maken. En zou Gastly ook door de gangen dwalen om ons af te leiden?

Dit volwaardig etentje, inclusief non-alcoholische drank kost je 10 euro (als je op voorhand betaalt) of 12 euro (als je de dag zelf cash betaalt). Bier en wijn zullen tegen dreuzelvriendelijke prijzen beschikbaar zijn. Inschrijven kan via dit formulier: https://goo.gl/forms/HhqHMlz0wF8g0dzN2. Graag inschrijven voor 21 oktober! Eens ingeschreven krijg je sowieso een mail terug met meer info en je personage.

Op het inschrijvingsformulier kan je aanduiden welk personage je wil zijn. Opgepast, we doen niet aan dubbelgangers, één Hagrid is zeker genoeg! Schrijf je dus zo vlug mogelijk in, diegene die eerst een personage claimt krijgt de voorkeur. Je kan natuurlijk voor de totale uitdaging gaan en ons je een willekeurig karakter laten toebedelen. Probeer je te kleden als het personage, om de ervaring voor ons allen nog beter te maken.
Op het einde van de avond worden oscars en prijzen uitgereikt, onder meer voor best geklede personage, beste acteurtrice en beste jager.

Alles gaat door op vrijdag 28 oktober in de Casa Rosa in Gent, Kammerstraat 22, om 18u. Is dit je eerste activiteit en wil je graag een onthaalgesprekje vooraf? Dan kan je een half uurtje vroeger komen, duidt dit dan wel aan op het inschrijvingsformulier. Als je nog vragen hebt kan je mailen naar evo.busseniers@weljongniethetero.be.

Plaats reactie