[T-jong] Cluedo stadsspel zondag 14 augustus

Onze nationale teams bieden voor elk wat wils. Ben je jonger dan 19, tussen 24 en 30 of transgender? Neem hier dan snel een kijkje!
T-jong
T-Jong begeleider
T-Jong begeleider
Berichten: 20
Lid geworden op: 30 sep 2015 22:26

[T-jong] Cluedo stadsspel zondag 14 augustus

Bericht door T-jong » 12 jul 2016 22:26

NIEUWS! Politie Gent staat voor raadsel

Gentenaar vermoord! Politie weet zich geen raad, Detectives worden ingeschakeld!


In onze stad Gent staat de politie voor een raadsel: onze eigenste Herman Frodiet is na een avondje stappen, dood teruggevonden door de politie. De plaats delict is echter niet duidelijk, het moordwapen ontbreekt en van de dader is er geen spoor. De politie doet bijgevolg een oproep aan detectives om te helpen deze gruwelijke moord op te lossen.

Voelt u zich, als detective, geroepen om mee te helpen onze stad veiliger te maken? Begeef u dan naar de Casa Rosa, (Kammerstraat 22, 9000 Gent) op zondag 14 augustus 2016, om 14.00h. Indien u nieuw bent, mag u gerust een half uur eerder komen voor een welkomstgesprek met één van onze eigen detectives(begeleiding T-jong). U wordt aangeraden om gepaste kledij aan te doen afhankelijk van het weer. Neem liefst ook wat zakgeld mee om nadien de arrestatie van de dader te vieren in het Café 'Casa Rosa' met alle andere detectives van dienst. Inschrijven kan via: http://goo.gl/forms/EPyvMjJQBVeTvKfg1

Plaats reactie