[T-jong] BBQ

Onze nationale teams bieden voor elk wat wils. Ben je jonger dan 19, tussen 24 en 30 of transgender? Neem hier dan snel een kijkje!
herman frodiet
T-Jong begeleider
T-Jong begeleider
Berichten: 2268
Lid geworden op: 19 jan 2006 19:47

[T-jong] BBQ

Bericht door herman frodiet » 24 mei 2016 15:29

Naar jaarlijkse gewoonte vieren we met T-jong het begin van de zomer en het einde van de examens met een superleuke ontspannende barbecue!
Dit keer gaan we daarvoor op zondag 3 juli naar Brussel, meer bepaald Bosvoorde, waar gastheer Evo ons zal ontvangen.

Je bent welkom vanaf 13u00 in de Emile Van Becelaerelaan 8, 1170 Watermaal-Bosvoorde. Zeer goed bereikbaar met de trein: het is vlakbij station Bosvoorde, een station in Brussel: Spoor naar Brussel-Noord en stap over op de trein richting Ottignies (12u58), aankomst in Bosvoorde om 13u18. Vanaf 13u15 staat er iemand van T-jong aan het station, waarop we samen naar de locatie kunnen wandelen. Je mag natuurlijk ook rechtstreeks naar de locatie gaan.

De bbq wordt aangestoken om 13h, waardoor de heerlijke walmen je al van ver tegemoet zullen komen.Tussen 13u30 en 14u00 schuiven we aan tafel, daarna is er tijd voor spelletjes of een boswandeling voor de actieve medemens, of tijd om te praten voor de minder actieve medemens., natuurlijk kunnen beide ook gecombineerd worden. Neem gerust zelf gezelschapsspelletjes mee, maar wij zorgen dat er ook al wat spelletjes zullen zijn, voor binnen en voor buiten.

Je kan je inschrijven via dit formulier: http://goo.gl/forms/dhTeanPauKKwjOUp2 Graag inschrijven voor 26 juni.
We voorzien een buffet van groenten en de nodige koolhydraten, en we gaan deze keer ook shoppen voor het vlees of de vleesvervanger van jouw keuze: je mag 2 of 3 stukken aanduiden op het inschrijvingsformulier. De totaalprijs van de barbecue is 12 euro als je 2 stukken vlees besteld, en 15 euro voor drie stukken. Als je op voorhand betaald krijg je nog eens 2 euro korting, (Je ontvangt na inschrijving een mail met het rekeningnummer.). Voor 10 tot 13 euro kan je dus je buikje volledig volstoppen! Drank zal te verkrijgen zijn aan democratische prijzen.

Is dit je eerste activiteit? Als je wil, mag je een uurtje eerder komen voor een onthaalgesprekje. Laat dit wel op voorhand weten, via mail of via het inschrijvingsformulier.
Verder nog vragen? Je kan mailen naar evo.busseniers@weljongniethetero.be, vraagjes opsmijten op Facebook (https://www.facebook.com/groups/257260605091/) of op het forum (http://t-jong.be/forum/index.php) of mij contacteren via pb.
De dag zelf zijn we bereikbaar op het nummer 0470 37 35 94.
weten zou fataal zijn, het is juist de onwetendheid die een mens bekoort. (Oscar Wilde)

mister macho min 19-kamp 2008

Plaats reactie