Doorverwijzing op moderator voorschrift

Alle aankondigingen over het forum vloeien hier samen.
Wall
Forum addict
Forum addict
Berichten: 3935
Lid geworden op: 17 nov 2010 15:42
Geslacht: Vrouw

Doorverwijzing op moderator voorschrift

Bericht door Wall » 17 apr 2020 18:56

Lieve forumvrienden

In deze uitzonderlijke tijden merken we dat het bezoekersaantal op ons forum toch iets gestegen is. We zijn ons er van bewust dat met het wegvallen van het forum niet iedereen even gemakkelijk zijn weg vindt/gevonden heeft naar andere digitale platformen. Daarom willen we jullie wat op weg helpen en wie weet komen we elkaar daar nog tegen 😉

:arrow: WJNH heeft een Queerantainekamp opgericht speciale om het Corona-tijdperk door te komen. Een wat? Ontdek het gewoon allemaal hier.

:arrow: Jongeren tussen 13 en 19 jaar kunnen nog steeds terecht op het Min19 platform. Hier kunnen jullie in een beschermde omgeving gezellig samen zijn. Alle info vind je hier.

:arrow: Voor jongeren die transgender zijn heeft T-Jong een Discord aangemaakt. Deze vind je hier!

:arrow: And last but not least, heeft Genderspectrum vzw onlangs ook een Discord in elkaar gestoken. Deze jonge vzw houdt zich voornamelijk bezig met alles rond genderfluĂŻditeit en met de brede waaier binnen het gender spectum. Er is liefde voor de hele LGBTQIA+ community en dat kan je wel hier ontdekken.


Ik hoop dat we jullie hiermee toch ietwat op weg kunnen helpen. Ken je zelf nog een goed platform? Mail het ons dan even door naar forum@weljongniethetero.be en dan zetten we het erbij!

Houd jullie goed, zorg voor elkaar en hopelijk tot de volgende!

Liefs,
Wall en de modjes

Plaats reactie