Datingsites ervaringen

Plaats een reactie

Bevestigingscode
Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

BBCode staat UIT
Smilies staan UIT

Voorafgaande berichten
   

Weergave uitklappen Voorafgaande berichten: Datingsites ervaringen

Re: Datingsites ervaringen

door Robbe » 02 aug 2016 18:12

Samotex schreef:
Pancake schreef:Dus je vindt met iemand praten via cam, waarbij je die persoon zijn gezicht effectief ziet bewegen, onnatuurlijker dan wat pixels heen en weer zenden?
Ik vind het gewoon meteen te privé worden en persoonlijk niet echt leuk. Vind het gewoon iets erg intimiderend om te praten via skype of wat dan ook. Ik bel nog liever.
Toegegeven... Skype is zeer gênant, zeker als je er bij gaat praten. Maar als je overweegt om met die persoon irl af te spreken, vind ik skypen een logische tussenstap.

Re: Datingsites ervaringen

door Confusion » 31 jul 2016 20:10

Bellen vind ik nog altijd iets gemakkelijker dan Skypen omdat je dan nog steeds de andere persoon niet ziet. Maar ik heb dan ook een probleem met nieuwe mensen aankijken... :P

Het nadeel is weer dat je dan nog niet weet of ze er wel echt zo uitzien als op hun foto's.

Re: Datingsites ervaringen

door LumpySpacePrince » 31 jul 2016 19:20

Ik Skypen en bellen ook heel awkward om eerlijk te zijn :p Bij chat kan je even nadenken over wat je zegt en bij skype en telefoon is dat al directer natuurlijk ;) Maar als je in het echt gaat afspreken zou ik ook wel eerst skypen/bellen, kwestie van te zien of die persoon het wel echt is en of je elkaar ook wel leuk vind buiten het chatten :p

Re: Datingsites ervaringen

door Samotex » 31 jul 2016 17:43

Pancake schreef:Dus je vindt met iemand praten via cam, waarbij je die persoon zijn gezicht effectief ziet bewegen, onnatuurlijker dan wat pixels heen en weer zenden?
Ik vind het gewoon meteen te privé worden en persoonlijk niet echt leuk. Vind het gewoon iets erg intimiderend om te praten via skype of wat dan ook. Ik bel nog liever.

Re: Datingsites ervaringen

door Pancake » 31 jul 2016 14:34

Dus je vindt met iemand praten via cam, waarbij je die persoon zijn gezicht effectief ziet bewegen, onnatuurlijker dan wat pixels heen en weer zenden?

Re: Datingsites ervaringen

door Samotex » 31 jul 2016 13:12

Als je al dicht bij een eerste keer afspreken aanzit, kan ik er nog wel inkomen, al blijf ik het persoonlijk iets heel raars en onnatuurlijk vinden.
Wanneer ik met iemand chat en je merkt dat er na enkele zinnen al telefoonnummers worden gegeven ( onder de noemer: ik praat liever dan dat ik chat) of er wordt een voorstel gedaan om te cammen, dan is dat voor mij een serieuze afknapper. Maar als reality check na een lange tijd, geen probleem.

Re: Datingsites ervaringen

door Robbe » 31 jul 2016 00:03

Samotex schreef: En ja, je zou snel kunnen vragen om te cammen, maar ik vind dat zo'n onnatuurlijk iets dat je niet doet met mensen die je nog niet hebt ontmoet ( mijn mening). Ik cam ook niet met vrienden. We bellen of we zien elkaar irl.
Ik vind het cammen niet zo'n gek idee. Ik heb al een tweetal keer voorgehad dat ik via apps iemand ontmoette. Via chat heb je dan een klik, maar hoe die persoon écht is (gestures, manier van praten, ...) weet je eigenlijk niet. Vaak baseer je je op een handje foto's en geef je zelf een invulling aan de rest. Een invulling die vaak niet klopt als je die persoon dan eenmaal in het echt ontmoet.

Ik vind het dan persoonlijk minder eng om in het echt af te spreken met iemand die ik heb gezien op de cam, dan iemand die je hebt gezien enkel en alleen op foto's.

Ik vind dat eens skypen zelf een safety-check kan zijn vooraleer ik met iemand in het echt ga afspreken.
Vaak als het tot afspreken komt, "eis" ik volledige naam. Eens googlen is goud waard :)

Als je minder mensen wilt tegenkomen met valse foto's etc, dan is de cam toch net een ideaal middel om te controleren of er voor je zit wie je denkt?

Re: Datingsites ervaringen

door Samotex » 30 jul 2016 11:00

Ik merk de laatste tijd toch wel regelmatig dat mensen vaak vrij realistische foto's gebruiken van iemand anders en zich dus voordoen voor iemand die ze in werkelijkheid niet zijn. Ik vraag me toch af wat het plezier is van die mensen. Denken die nu echt dat je zou afspreken, op iemand anders botsen en dan zeggen: ok, is maar een detail. De basis is dan al meteen een leugen.

Ook dat liegen over leeftijden vind ik zo belachelijk. Wat is er leuker om als veertiger te horen dat je er nog goed uitziet? Waarom moet je er dan perse tien jaar aftrekken om uiteindelijk toch met een leugen te worden geconfronteerd.

En ja, je zou snel kunnen vragen om te cammen, maar ik vind dat zo'n onnatuurlijk iets dat je niet doet met mensen die je nog niet hebt ontmoet ( mijn mening). Ik cam ook niet met vrienden. We bellen of we zien elkaar irl.

Re: Datingsites ervaringen

door JFK » 11 sep 2015 08:52

Op de weinige keren dat ik het nog gebruik, zo eens op een dood moment, heb ik meer en meer het gevoel dat het op Tinder ook al not done is geworden om überhaupt een gesprek te beginnen. :groovy:

Het is dus eigenlijk vervallen tot gewoon likes-verzamelen geworden dus.

Re: Datingsites ervaringen

door quantum » 10 sep 2015 00:04

Bij mij gaat het op gros op Tinder ook naar links hoor. En beginnen met 'hey' of 'hoi' is toch niet zo erg? Als je allebei al hebt aangegeven elkaar wel interessant te vinden dan moet je daar wel verder mee kunnen komen lijkt me. Uiteindelijk merk je wel vrij snel of het gaat lopen of niet. Zo niet; next!

Planet Romeo is sowieso gewoon op seks gericht, dus als je daar niet op uit bent zou ik dat lekker links laten liggen.

Daarbij ben ik al jaren van mening dat effectief zoeken naar relatiemateriaal niet werkt. Op ééntje na ken ik al mijn exen via forums eigenlijk en de laatste van Grindr, maar dat was ook echt zo'n situatie waarin ik uit verveling wat zat rond te kijken zonder enig plan of verwachting, hij sprak me aan en we hadden binnen no-time 250 berichtjes uitgewisseld dus toen vond ik dat we ook wel bier konden gaan drinken. Vanaf daar ging het mis. ;)

Re: Datingsites ervaringen

door Chocopot » 09 sep 2015 21:06

Stefanie schreef:Ik heb alleen maar goeie ervaring met datingsites. Mooie vriendschappen uit voortgevloeid en mijn huidige vriendin leren op kennen. :hugs:
Idem, 'alleen maar goeie ervaringen' is misschien veel gezegd maar ik heb er toch een aantal aangename mensen leren kennen inclusief mijn vriendin. De mindere kant van het online daten was: geliked worden maar niet aangesproken, een 'hey' maar daarna geen serieus gesprek meer kunnen voeren. Het toppunt was op een bepaald moment iemand die maar antwoorde met maximum 3 woorden en zelf niets vroeg. Wanneer ik het beu was om maar steeds zelf de vragen te stellen vroeg ze plots "zo stil plots?...". Dan heb ik toch even mijn gedacht gezegt ivm online daten en een gesprek hebben met iemand :p

Re: Datingsites ervaringen

door Barry » 21 jul 2015 20:08

het is wel zo dat de meeste uit zijn op seks, maar je kan er de goede meestal wel uit filteren. ja, op tinder heb ik ook wel weinig matches, maar het helpt ook niet dat ikzelf nogal kieskeurig ben soms, maar het is niet dat ik nog nooit leuke jongens heb leren kennen op het internet, je kan er ook soms gewoon leuke nieuwe vrienden leren kennen, zoals dat irl ook kan. :)

Re: Datingsites ervaringen

door juniboy » 21 jul 2015 20:06

Ik heb al een paar maand een profiel op Planet Romeo en Tinder.
Momenteel niet echt goede ervaringen;
De grote meerderheid van de mensen die mij aanspreken zijn uit op seks.
Ze spreken mij aan en met 'Hey' of 'Dag knappe jongen' met als bijlage één of meerdere foto's van hun edele delen.
Niet interessant en worden sowieso verwijderd!
Als ik jongens aanspreek, reageert maar misschien1/10 terug! Als ik spontaan reactie krijg zijn het veelal oudere mannen! (40+)
Op Tinder nog minder reactie!

Dit is bij mij een aanslag op mijn zelfvertrouwen! Ben ik zo lelijk? Zo oninteressant?
Vorig weekend kaartte een kameraad van mij dit aan! (Oef! IK ben niet alleen) Zelfvertrouwen groeide terug!
Echt een knappe gast! Was ook onlangs gestopt met al dat online daten omdat zijn zelfvertrouwen echt kelderde!
Ik denk dat ik er ook mee ga stoppen!
Ik heb het laatste half jaar in real life echt leuke, wijze en veelal knappe gasten leren kennen die niet uit zijn op seks!
Dit kan ik niet over de datingsites zeggen!

modeditBericht aangepast; dubbele post verwijderd – Coincidence

Re: Datingsites ervaringen

door Stefanie » 18 mei 2015 14:55

Ik heb alleen maar goeie ervaring met datingsites. Mooie vriendschappen uit voortgevloeid en mijn huidige vriendin leren op kennen. :hugs:

Re: Datingsites ervaringen

door capturelovelife » 30 apr 2015 10:55

heb al toffe mensen ontmoet via datingsites die jaren later nog steeds in mijn beperkte vriendenkring behoren :)

Re: Datingsites ervaringen

door JFK » 10 apr 2015 08:36

Gasquet schreef: Lang leve Gayromeo & Grindr <3
Grindr is saai geworden vind ik.
En ik krijg keiveel spam de laatste tijd.

Re: Datingsites ervaringen

door Gasquet » 09 apr 2015 22:37

Samotex schreef:Zonet iets geks meegemaakt op een datingsite, best wel knappe, volwassen man. Duurde niet lang voor hij bekende dat hij een vrouw en kinderen heeft. Geïnteresseerd als ik was, vroeg ik wat dat met hem deed zo'n dubbelleven en hij zei: oh maar mijn vrouw weet alles. Ze vindt het zelfs geweldig. Zou je eens kunnen langskomen? Dan kunnen we heerlijk vrijen, mijn vrouw wil er wel bij zijn. Ze zal je niet aanraken, maar ons wel instructies geven vanop een stoel naast het bed. Ik zet haar nu even voor de computer zodat jullie al eens kennis kunnen maken.
Ik ben er eerlijk gezegd nog altijd van aan het bekomen.
:D
Ik vind dit echt een heel mooie post.
JFK schreef:Wat een bullshit allemaal.

Datingsites zijn gewoon een doorsnede van het echte leven. Weliswaar wat in uitvergroting...maar toch. Zoals in het echte leven alle leeftijden bestaan, zo heb je ook op datingsites alle leeftijden.
Net zoals oudere mannen (ongeachte hetero of homo) op jonger 'jagen', (of omgekeerd), vroeger en in het echte leven, zo is dat online ook.

Denken dat enkel 'mensen met een laag zelfbeeld' online zitten, zegt misschien meer over jezelf en en je eigen projecties dan over anderen. Dit staat natuurlijk los van overmatig smartphonegebruik/enkel een online-leven hebben/ op alle sites actief zijn.... natuurlijk..Dat is weer een andere discussie.

Het gaat allemaal puur om hoe je zelf daarmee omgaat. If you can't stand the heat, stay out of the kitchen. Wapen jezelf tegen dingen die je niet wilt ...En klaar.
Net zoals je ook in het echt leven er moet staan.
²!
OT: Lang leve Gayromeo & Grindr <3

Re: Ontmoetingswebsites of apps

door Darkcrow » 02 apr 2015 14:22

Ellen6b schreef:Hallo allemaal,
Ik ben net uit de kast gekomen en dat is allemaal goed verlopen, alleen heb ik alleen maar hetro vrienden. Ik zou graag ook wat lesbiennes als vrienden hebben en hopen dat daar misschien iets uit groeit. Daarom heb ik al op allerlei websites zitten kijken maar die zijn pas vanaf 18 jaar (ik ben 16). Weet iemand nog een goeie website of misschien apps zoals Viber maar dan voor lesbiennes?:)
modsamenvOnderwerp samengevoegd met 'Datingsites ervaringen' - Coincidence
Probeer eens een activiteit mee te doen van -19 ( viewtopic.php?f=39&t=30954 ) of probeer naar jouw lokale groep te gaan. Het is wel het beste dat je ze eerst even contacteert.

Ontmoetingswebsites of apps

door Ellen6b » 29 mar 2015 01:45

Hallo allemaal,
Ik ben net uit de kast gekomen en dat is allemaal goed verlopen, alleen heb ik alleen maar hetro vrienden. Ik zou graag ook wat lesbiennes als vrienden hebben en hopen dat daar misschien iets uit groeit. Daarom heb ik al op allerlei websites zitten kijken maar die zijn pas vanaf 18 jaar (ik ben 16). Weet iemand nog een goeie website of misschien apps zoals Viber maar dan voor lesbiennes?:)
modsamenvOnderwerp samengevoegd met 'Datingsites ervaringen' - Coincidence

Re: Datingsites ervaringen

door Pillo » 27 mar 2015 17:15

Darkcrow schreef: Ik bijvoorbeeld zoek homo's / Holebi's die interesse hebben in manga.
Denk niet dat dat een moeilijk criterium is :)

Omhoog