Groepsseks/Orgie/Sex party

Plaats een reactie

Bevestigingscode
Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

BBCode staat UIT
Smilies staan UIT

Voorafgaande berichten
   

Weergave uitklappen Voorafgaande berichten: Groepsseks/Orgie/Sex party

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

door JFK » 12 apr 2016 09:44

Als jij je goed voelt bij homeparties, dan is dat goed voor jou he. :groovy: Ieder zijn ding. 8) Vrijheid, blijheid. Ik wou gewoon wijzen op de mogelijke gevaren ervan die er ook wel zijn. De groepsdruk is er ook groter.

Trouwens, dat je op grote events niet zoveel knap volk kan samenbrengen als op een homeparty spreek ik wel tegen. :D Events trekken een heel Europees ( en zelfs verder) publiek aan.
Het is echt een partycircuit, waarbij je niet blijft hangen onder-de-kerktoren.

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

door Gastjen » 11 apr 2016 19:01

JFK schreef:
4. Mijn bedenking met seksfeestjes thuis is dat het vaak drugsfeestjes zijn (de zogenaamde 'chems') Dat is wel oppassen....Eerst en vooral zit je met het drugsrisico en ten tweede houdt het vaak risicovolgedrag in vanwege de invloed van drugs. Het is niet omdat je de 'mensen kent' dat ze daarom veilig zijn. Gezond kritisch zijn en je verstand niet verliezen in zo'n situaties.
Zoiets ga je in een sauna of een club veel minder hebben.
Je bedenking of een ervaring? En tout cas, mijn ervaringen spreken dat tegen. Drugs zijn een persoonlijke keuze, zo heb ik het nog nooit geprobeerd en ben dat ook niet van plan. Zo'n homeparty heb ik wel al geprobeerd, was er heel tevreden over. Knapper volk dan dat je op zo'n grotere evenementen bijeen zou krijgen, maar toegegeven enkelingen hadden wellicht wel een bepoederde neus. Al ben ik van mening dat ik daar dan zelf geen last van heb.
En laten we van condooms een gewoonte maken aub ;-) zo vervelend zijn ze nu ook weer niet. Veilig is heilig en geilig!

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

door JFK » 24 mar 2016 11:42

Wat Gasquet zegt.
De zogenaamde geslotenheid van thuisfeestjes zorgt voor een vals gevoel van veiligheid.

Besef ook dat chemsex een enorm groot risico inhoudt op vele vlakken.
In de UK is het echt al een 'plaag' aan het worden in de gayscene en weegt het op het gezondheidsbeleid.

Onlangs was er op de BBC een interessante reportage over, voor wie het interesseert.

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

door Gasquet » 24 mar 2016 10:59

JFK schreef: 4. Mijn bedenking met seksfeestjes thuis is dat het vaak drugsfeestjes zijn (de zogenaamde 'chems') Dat is wel oppassen....Eerst en vooral zit je met het drugsrisico en ten tweede houdt het vaak risicovolgedrag in vanwege de invloed van drugs. Het is niet omdat je de 'mensen kent' dat ze daarom veilig zijn. Gezond kritisch zijn en je verstand niet verliezen in zo'n situaties.
Dit!
Ik zou vooraf ook goed nadenken waar je je grenzen wilt leggen zodat je in the heat of the moment geen dingen doet waar je eventueel spijt zou van krijgen. Als je toch besluit chems te nemen, tracht eraan te raken via je vaste dealer en niet zo maar iets aannemen van wat uiteindelijk vreemden zijn.

Vrijheid, blijheid, maar gebruik je verstand.

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

door JFK » 24 mar 2016 08:44

Bedankt voor je inbreng Gastjen ! :D Het is zeer waardevol om je ervaring te lezen. Bedankt. :groovy:

Ik ga ook nog een paar bedenken toevoegen bij je punten :wink:

1. Sauna hangt ook van van plaats. Bv. de Spades in Gent trekt heel veel studenten aan (zeker de zondagavond). Dat is ook altijd interessant om te weten. Of je dan de plek wilt vermijden of juist heen wilt gaan. Teveel volk in een sauna is ook nooit leuk.

Club Church (Waar je (z)onderbroek-feestje was) is inderdaad een toffe plek. Heel gemengd publiek, mooie zaak en toffe sfeer..Niets groezelig...alles heel open-minded :)
Dezelfde eigenaren hebben nu sinds een aantal jaar een sauna (Sauna Nieuwezijds) en dat is echt een hele mooie, moderne, frisse gaysauna die een heel jong publiek aantrekt. Klein wel (maar ja..het is de Amsterdamse binnenstad), maar heel tof.
Zoals je zegt is de sfeer zoveel relaxer dan op een ander feestje. Mensen zijn inderdaad niet bezig met hun smartphone en er is een groot 'gemeenschapsgevoel'. Je geraakt ook zoveel sneller aan de praat met mensen.

2. Ik kan je verzekeren dat de kleurencode zeker NIET van vorige eeuw is. :wink: Niets is trouwens ook zo hatelijk als mensen die de kleurencode niet kennen maar het wel dragen :wink: )

4. Mijn bedenking met seksfeestjes thuis is dat het vaak drugsfeestjes zijn (de zogenaamde 'chems') Dat is wel oppassen....Eerst en vooral zit je met het drugsrisico en ten tweede houdt het vaak risicovolgedrag in vanwege de invloed van drugs. Het is niet omdat je de 'mensen kent' dat ze daarom veilig zijn. Gezond kritisch zijn en je verstand niet verliezen in zo'n situaties.
Zoiets ga je in een sauna of een club veel minder hebben.

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

door Gastjen » 22 mar 2016 16:55

Nogal 'n naïeve reacties op dit topic, hetgeen ik wel verwacht had. Om te beginnen; laat je niks wijsmaken. Het gaat al lang niet meer over oude grijze dikke venten en ja je hebt voldoende condooms om handen om het veilig te doen.

1. Er is wel degelijk veel jong volk op zoek naar dergelijke ervaringen. In de sauna's zul je het "oudste" publiek aantreffen al zitten er sowieso altijd wel enkele jonge snaken tussen. Als je naar bvb de Macho gaat in Brussel na La Demence mag je je verwachten aan spierbundels en gewoonlijk zijn die niet altijd op zoek naar veel fun maar eerder een relaxe afloop van hun feestnacht. Het credo is veelal, hoe minder volk, hoe meer plezier je er zal beleven.
In clubs loop je (algemeen gezien) jonger volk tegen het lijf. Zo was ik onlangs in Amsterdam op het feestje (z)onderbroek en als er vijf oude mannen waren zal het al veel zijn. De club zat afgeladen vol, harige mannen, jonge kerels, gespierd, boy next door, latin, noem maar op je zal het er vinden. De sfeer ervoer ik al zeer relax, uiteraard gaat je hart wat sneller slaan als je plots enkel nog maar in onderbroek en schoenen staat te dansen maar het geeft een bevrijdend gevoel. Mensen waren er sympathiek en het voordeel van geen broeken is dat smartphones ook niet te zien zijn.
2. Kleurencodes dateren uit een vorige eeuw. Het was wellicht populair in de jaren negentig om je smaak kenbaar te maken met een blits kleurtje maar dat is nu het geval niet. In dergelijke clubs en feestjes heb je meestal van alles wat. Er zijn cabines, darkroom (echt dark), verborgen hoekjes en ja ook plekken waar je aan plasseks kunt doen. Ik heb er geen ervaringen mee maar met mn gele slip ben ik alvast niet de douche ingetrokken zodus het valt wel mee. Een kleine knik of even schudden met je hoofd en niemand zal je tot wat verplichten. Ik denk dat je outfit vooral moet gaan teasen, kom niet met je oma's huidskleur onderbroek af, gewoon iets waar je je comfortabel in voelt.
3. Als je van wellness houdt zijn sauna's een goede optie. Je bent er zeker niet verplicht om seks te hebben en het gebeurt ook niet right in your face. Zij die zich willen amuseren doen wel de moeite om even een cabine in te duiken.
4. Seksfeestjes die privé gehouden worden winnen aan populariteit. Als je in het weekend je Grindr opzet in centrum Antwerpen zul je niet lang moeten zoeken naar een man of vijf of een feestje dat al aan de gang is. Het voordeel is dat je weet wie je mag verwachten, vaak zijn het jongeren die op deze manier geen oudere mannen om zich heen willen.
5. Be safe; dat heb je helemaal zelf in de hand. Ik kan voor mezelf met mijn hand op het hart zeggen dat ik altijd veilig ben. En voor zover ik al zaken gezien heb, ging dat er ook telkens veilig aan toe. Dat zal misschien afhangen van je gezelschap ook.
6. Aangezien je de vraag stelt en dit topic ervoor opent zou ik je dus zeker aanraden het eens te proberen. Ik heb dat indertijd gedaan om mijn curiositeit te sussen en dat waren telkens geweldige ervaringen. En zoals ik al zei; seks is nooit een verplichting. Nu gebeurt zoiets hooguit een twee a drie keer op een jaar voor me en een slet voel ik me er alvast niet bij.

En alle mensen die spreken over "een vriend van ginderachter..." pleaaaase!

Go and explore the world.

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

door gaybrugge » 19 feb 2016 18:07

Iedere vrijdag avond is er in de gay sexclub Adonis in Drongen een naakt party. Ens naar googelen.

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

door Seppe_16 » 01 sep 2015 14:26

heb wel al eens groepsseks gehad en het beviel me wel :)

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

door Seppe1903 » 26 mei 2015 21:18

Heb het ooit 1 keer gedaan, we waren met 6 jongens, was wel tof :p

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

door A-FORCE » 22 sep 2013 22:33

Liro schreef:Wieeuuww sorry hoor, mister moddie. Denk niet dat een van ons serieus was :)
Hij zij dan ook "fratsen"

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

door Liro » 22 sep 2013 19:59

Wieeuuww sorry hoor, mister moddie. Denk niet dat een van ons serieus was :)

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

door Daluicis » 22 sep 2013 03:32

Klinkt net alsof iemand een orgie kan gebruiken.


Het recentste sauna-topic vind je hier:
viewtopic.php?f=60&t=24763&p=994400&hilit=sauna#p994400

Het staat echter in het archief. Misschien is het een idee om het onderwerp van dit topic ermee uit te breiden aangezien er wel dergelijke evenementen daar ook plaatsvinden.

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

door A-FORCE » 22 sep 2013 01:58

excuses

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

door Lawstudent » 21 sep 2013 22:11

Bon mannen, ik ben een van de meest tolerante mods maar dit is er mijlen over. Bij deze is deze topic onder speciale aandacht, nog een van die fratsen en ik sluit de topic :evil:

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

door Liro » 20 sep 2013 19:28

JFK beschikt als mod uiteraard over een wijsheid van jaren die ons ver te boven gaat.
En ja nu mogen jullie hem wel onder jullie tweeën verdelen op dat plateautje. Sloppy seconds is ok, maar derdes komen is ook maar niks :)

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

door A-FORCE » 20 sep 2013 18:22

Jeugd? Jeugd? Je bent amper ouder dan mij.
Sylvie, mag ik eens proeven van jou jfk'tje?

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

door Sylvan » 20 sep 2013 17:46

JFK schreef: De jeugd...Alles op een plateau willen krijgen...tssss. :yeahimcool:
1 jfk naakt vastgebonden op een zilveren plateautje pls ;)

OT: vergeet ook niet dat als je verschillende mensen neukt dat je moet veranderen van condoom bij iedere persoon

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

door JFK » 20 sep 2013 16:37

Sylvan schreef:
JFK schreef::offtopic:

Er staat hier wel ergens een sauna-topic ook, jongens!
helaas staat dat zo ver verborgen dat zelfs de mod zegt "ERGENS" en niet *link* hier is het saunatopic :p
Ik hoop dat jullie informatica-leraren jullie ooit leerden hoe een zoekfunctie te gebruiken. :P Verwend nest. :wink:
De jeugd...Alles op een plateau willen krijgen...tssss. :yeahimcool:

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

door Sylvan » 20 sep 2013 15:25

JFK schreef::offtopic:

Er staat hier wel ergens een sauna-topic ook, jongens!
helaas staat dat zo ver verborgen dat zelfs de mod zegt "ERGENS" en niet *link* hier is het saunatopic :p

OT: geen ervaring mee, nog niet tenminste. doe het alleen safe als je het ooit doet. aids is niet leuk.
iemand die ik ken die er wel ervaring mee had was gewoon aangesproken op grindr door iemand die al 7 man had :p

Re: Groepsseks/Orgie/Sex party

door A-FORCE » 19 sep 2013 14:21

JFK schreef::offtopic:

Er staat hier wel ergens een sauna-topic ook, jongens!
Yes, sir!

Omhoog