Maandelijkse gift

Dankzij jouw regelmatige steun kunnen we beter plannen maken op langere termijn. Welk bedrag je maandelijks overmaakt kies je zelf. Je krijgt van ons automatisch een fiscaal attest toegestuurd indien de totale jaarlijkse bedragen via je maandelijkse betalingen het bedrag van 40 euro bereiken of overschrijden, hierbij heb je een fiscaal voordeel van 60%. Dat betekent bijvoorbeeld dat als je €40 aan WJNH schenkt je €24 terugkrijgt!

Als dank voor jouw steun, sturen we je regelmatig een nieuwsbrief (of nieuwjaarsbrief ;)) met een update van het reilen en zeilen van onze vereniging. Je kan hierdoor goed volgen wat we dankzij jouw steun kunnen realiseren. Daarnaast word je ook uitgenodigd op onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie en andere belangrijke evenementen.

Hoe werkt het?

Via het invullen van onderstaand mandaatformulier geef je (A) Wel Jong Niet Hetero vzw de toelating om een opdracht te sturen naar jouw bank teneinde een bedrag van mijn rekening te debiteren en (B) mijn bank om een bedrag van mijn rekening te debiteren in overeenstemming met de opdracht van Wel Jong Niet Hetero vzw. Je kan deze Europese domiciliëring laten terugbetalen. Een verzoek tot terugbetaling moet binnen 8 weken na de datum van debitering van het bedrag van mijn rekening worden ingediend. Je kan bij jouw bank informatie krijgen over de terugbetaling en over jouw  rechten met betrekking tot dit mandaat.

 Ja, ik wil

Je wenst peter of meter te worden van de grootste holebi-jongerenorganisatie in Vlaanderen en Brussel? Vul dan onderstaand mandaatformulier in en wij regelen alles voor jou.

Persoonlijke gegevens
Voorzie minstens één telefoonnummer zodat we je kunnen contacteren indien nodig.
Een fiscaal attest verkrijg je automatisch indien het totaal bedrag van al jouw giften samen op jaarbasis het bedrag van 40 euro evenaart of overstijgt. Meer informatie kan je bekomen onder "giften en fiscaliteit".
Bankgegevens
Courante bedragen die maandelijks overgemaakt worden zijn 5, 10 en 25 euro. Je kan ook een bedrag naar keuze invullen.
Een IBAN rekeningnummer is het internationaal equivalent van een gewone rekeningnummer. Indien je het IBAN-formaat niet kent kan je je gewoon Belgisch rekeningnummer inschrijven.
Opgelet: zonder jouw akkoord kunnen we domiciliëringsopdracht niet doorgeven aan jouw bank.

 

(*) Door het versturen van dit mandaatformulier geef ik de toestemming aan

(A) Wel Jong Niet Hetero vzw om een opdracht te sturen naar mijn bank teneinde een bedrag van mijn rekening te debiteren en
(B) mijn bank om een bedrag van mijn rekening te debiteren in overeenstemming met de opdracht van Wel Jong Niet Hetero vzw.

Ik kan deze Europese domiciliëring laten terugbetalen. Een verzoek tot terugbetaling moet binnen 8 weken na de datum van debitering van het bedrag van mijn rekening worden ingediend. Ik kan bij mijn bank informatie krijgen over de terugbetaling en over mijn rechten met betrekking tot dit mandaat.