Steun de ontwikkeling van ons online ontmoetingsplatform!

Wel Jong Niet Hetero brengt holebi- en transjongeren in Vlaanderen samen. Wij zorgen ervoor dat ze elkaar kunnen ontmoeten via activiteiten, café's, weekends, kampen... en ook online! Door een veilige plek te bieden waar ze zichzelf kunnen zijn, krijgen jongeren de ruimte om te groeien en te ontdekken.

Bijna 18 jaar geleden startte Wel Jong Niet Hetero voor het eerst met een online community: hét WJNH-forum. Sindsdien plaatsten bijna 20.000 holebi- en transjongeren hier berichten en lazen er tienduizenden mee. Jongeren haalden er hun informatie, maar er ontstonden ook hechte vriendschappen en relaties. 'Van het forum' is voor een hele generatie holebi- en transjongeren het meest voorkomende antwoord op de vraag vanwaar ze elkaar kennen.

In 2018 bestaat het WJNH-forum nog altijd, maar werd ondertussen wel ingehaald door de technologie. We merken echter dat ondanks bestaande social media en datingapps, ook bij de huidige generatie holebi- en transjongeren grote behoefte bestaat aan een veilig, jong, niet-commercieel alternatief waar de privacy gegarandeerd is.

In 2017 lanceerde Wel Jong Niet Hetero met Min19.be al een succesvol alternatief voor tieners tot 19 jaar. Nu is het de hoogste tijd om ook voor onze oudere doelgroep van 18 tot 30 jaar een opvolger van het legendarische WJNH-forum te realiseren! 

71%

We hebben reeds 10 650 EUR van de 15000 EUR gevonden.

Help jij mee? Dankzij jouw gift kunnen we opnieuw vele Vlaamse holebi- en transjongeren een online ontmoetingsplatform bieden. Je bent enorm bedankt!

Heb je nog een vraag? Stuur gersut naar gift@weljongniethetero.be.