Sponsoring & adverteren

Ook als sponsor kan je onze organisatie steunen. Als jongerenbeweging organiseren we over heel Vlaanderen en Brussel tal van activiteiten. Elke vorm van materiële sponsoring is welkom om onze acties te ondersteunen. Enkele mogelijkheden: financiële ondersteuning, logistieke ondersteuning (vervoer,…), materiële ondersteuning (voeding, drank, kookgerief, ict-materiaal), etc.

Wel Jong Niet Hetero is er zich van bewust dat er bij sponsoring bijna altijd sprake is van een tegenprestatie door de ontvanger. Vermelding via onze online kanalen of via drukwerk is een van de mogelijkheden. Uiteraard is het ook steeds mogelijk ons anoniem te ondersteunen.

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

 

Jouw bedrijf of evenement in de kijker op onze website?

Dat kan! Hoewel de advertentieruimte op onze website bewust beperkt is gehouden biedt de website jouw bedrijf of evenement voldoende mogelijkheden om in de kijker te lopen. Met gemiddeld 2.000 unieke bezoekers per dag, een actief forum waar honderden jongeren per dag op actief zijn en een nieuwsbrief met 2.000 abonnees bereik al gauw een groot publiek. Ontdek de advertentiemogelijkheden hier