Pers

De zichtbaarheid van holebi-jongeren op de radio, in de krant, in een tijdschrift, op nieuwssites of op televisie vergroten. Dáár wil Wel Jong Niet Hetero mee aan werken. Wel Jong Niet Hetero is de grootste holebi-jongerenorganisatie van het land en maakt ook op geregelde basis haar eigen standpunten en activiteiten bekend. Verder gaat de organisatie ook mee op zoek naar holebi-jongeren die willen getuigen in verschillende media.

 

Onze missie

Wel Jong Niet Hetero is als samenwerkingsverband dé deskundige partner op het terrein van seksuele en genderdiversiteit bij jongeren tot en met 30 jaar, met als doel dat iedere jongere in Vlaanderen en Brussel de eigen genderidentiteit, genderexpressie en seksuele oriëntatie in alle vrijheid kan beleven. Meer informatie kan je lezen in de rubriek 'Wat is WJNH'.

 

Onze woordvoerder: Bart Vande Voorde

Ben je journalist of werk je als researcher en zoek je getuigenissen? Wil je weten wat het standpunt is van Wel Jong Niet Hetero of Cavaria over een specifiek holebithema? Aarzel dan niet de woordvoerders van de holebibeweging te contacteren. Voor jongerenthema's neem je het best contact op met onze woordvoerder Bart Vande Voorde via woordvoerder@weljongniethetero.be of door te bellen naar 0483/20.64.32.

Meer info kan je ook krijgen op het Wel Jong Niet Hetero-secretariaat tijdens de kantooruren via 09/335.41.87. Voor alle andere (niet-jeugdgerelateerde) onderwerpen kan je steeds terecht bij Çavaria.

 

Onze persberichten ontvangen?

Wel Jong Niet Hetero communiceert geregeld haar activiteiten en standpunten aan zowel regionale als landelijke media. Die persteksten kan je op nalezen op onze website, maar je kan ook opgenomen worden in de mailinglijst voor journalisten. Dat doe je door een mailtje te sturen naar woordvoerder@weljongniethetero.be. Een overzicht van onze persberichten kan je hier raadplegen.

 

Illustratiemateriaal

Op zoek naar het Wel Jong Niet Hetero logo?  Je kan ze downloaden via weljongniethetero.be/huisstijl. Bekijk onze foto-albi.