Pers

De zichtbaarheid van seksuele- en genderdiversiteit bij jongeren op de radio, in de krant, in een tijdschrift, op nieuwssites of op televisie vergroten. Dáár wil Wel Jong Niet Hetero mee aan werken. Wel Jong Niet Hetero is de grootste holebi en transjongerenorganisatie van het land en maakt op geregelde basis haar eigen standpunten en activiteiten bekend. 

 

Onze missie

Wel Jong Niet Hetero blijft bouwen aan een gelijkwaardige samenleving vanuit de kracht van de jongeren zodat zij zichzelf kunnen zijn in hun lichaam, seksualiteit en genderbeleving. Meer informatie kan je lezen in de rubriek 'Wat is WJNH'.

 

Onze woordvoerders: Senne Misplon, Jitske Van de Veire, Uwi Van Hauwermeiren, Matthias De Roover en Daniel Maeriën

Ben je journalist of werk je als researcher en zoek je getuigenissen? Wil je weten wat het standpunt is van Wel Jong Niet Hetero over een specifiek LGBT+-thema? Aarzel dan niet onze woordvoerders te contacteren:

Je neemt contact met hen op via woordvoerder@weljongniethetero.be (Senne Misplon)

Meer info kan je ook krijgen op het Wel Jong Niet Hetero-secretariaat tijdens de kantooruren via 09/335.41.87. Voor alle andere (niet-jeugdgerelateerde) onderwerpen kan je steeds terecht bij Çavaria.

 

Onze persberichten ontvangen?

Wel Jong Niet Hetero communiceert geregeld haar activiteiten en standpunten aan zowel regionale als landelijke media. Die persteksten kan je op nalezen op onze website, maar je kan ook opgenomen worden in de mailinglijst voor journalisten. Dat doe je door een mailtje te sturen naar woordvoerder@weljongniethetero.be. Een overzicht van onze persberichten kan je hier raadplegen.

 

Illustratiemateriaal

Op zoek naar het Wel Jong Niet Hetero logo?  Je kan ze downloaden via weljongniethetero.be/huisstijl. Bekijk onze foto-albi.