WANDELING 'VERDRONKEN LAND VAN SAEFTINGHE'

zaterdag 8 juni 2019 van 12:00 tot 17:00

Banner
Enig Verschilt organiseert een pittige en avontuurlijke excursie naar het ‘Verdronken land van Saeftinghe’. Het is een voor West-Europa ongekende, uitgestrekte brakwater-wildernis: een bezoek aan Het Verdronken Land van Saeftinghe is een onvergetelijke ervaring! In dit 36 km² grote oerlandschap ziet, ruikt en ervaart u het ritme van het getij, de invloed van de zee en de Schelde. De rijke historie – er stond zelfs een kasteel!- heeft haar sporen nagelaten.

De exacte datum en uur van aanvang worden de komende maand gecommuniceerd.

Breng zeker reservekledij mee alsook een paar regenlaarzen / botten. Tijdens de excursie is het mogelijk dat je door modderpoelen / drijfzand moet gaan.

Bezoek hier de website van het natuurreservaat!

Deelnemers betalen €8 voor deze activiteit. Leden of deelnemers met een CAVARIA-pas betalen maar €5 !! Zeker de moeite om je pas aan te vragen indien je hem nog niet hebt. Deze pas kan je bestellen via onze website voor 5 euro en is geldig tot het einde van het kalenderjaar. Met deze pas krijg je kortingen op activiteiten, fuiven en events van verschillende holebi / LGBT verenigingen in Vlaanderen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

Bezoekerscentrum Saeftinghe
Emmaweg 4, 4568PW Hulst

Prijs

€ 8 (Basistarief: 8,00 €; Cavariapas: 5,00 €)

Leeftijd vanaf

16+

Locatie