Lush party

vrijdag 26 oktober 2018 van 23:00 tot 05:00

Lush banner
Het nieuwe fuifconcept Lush van Verkeerd Geparkeerd gaat vlotjes zijn tweede editie in! Na het overdonderende eerste succes in maart, laten we op vrijdag 26 oktober de beentjes nog eens de vrije loop, ditmaal in Niche Club. We hebben opnieuw een fantastische line-up van DJs voor jullie klaarstaan, die jullie om de oren zullen slaan met een sappige mix van poppy tunes gesuikerd met dance, house, electro, reggaeton en funk. En ook dat nog: als je ons voor middernacht van je aanwezigheid vergezelt, krijg je zomaar even een gratis drankje! Il faut danser, allez, ola, santé!

Koop nu je tickets in presale: €7 i.p.v. €10!
https://verkeerdgeparkeerd.stager.nl/web/tickets/246042

LINEUP
23u - 0u30 // KORNGOLD zal de discobar op gang trekken en de dansvloer in de ideale sfeer onderdompelen om er een fantastische nacht van te maken. Deze muzikant in hart en nieren volgde maandenlang les bij de gerenommeerde Gentse DJ David Fouquaert, en is met Lush aan zijn proefstuk toe in het Gentse nachtleven. Give him a warm welcome!

0u30 - 3u00 // HOSDEZ was erbij op onze eerste Lush-party en wist de harten van het publiek meteen te veroveren. Hij was jarenlang ook een graag geziene gast op de legendarische SPUNK-fuiven. Daarnaast is hij resident-DJ in de Viking en speelde hij al livesets op Studio Brussel en Topradio.

3u00 - 5u00 // THOMASSIVE is nog maar 21 jaar, maar, boy-oh-boy, wat een DJ-talent. Een allrounder die geen enkel genre schuwt, en die onze Lush-party in dansbare stijl zal afsluiten. Hij draaide reeds in Culture Club, Kokorico, Lotto Arena en Sportpaleis. Daar kan je toch geen nee tegen zeggen?

Praktisch
Start: 23h
Gratis drankje bij aanwezigheid voor middernacht!
Inkom: €7 pre-sale / €10 doors
Locatie: Niche Club, Stalhof 5, 9000 Gent
Parking: Sint-Pietersplein, open 24h/24h

Ben je nieuw? Geen zin om alleen naar Lush te komen? Dan is het intromoment zeker iets voor jou! Een uurtje voor Lush begint, gaan we samen met de andere nieuwe mensen en de onthaalmedewerkers iets drinken zodat je al op je gemak wat mensen kan leren kennen. Daarna gaan we met zijn allen naar Lush. Meer praktische details volgen, hou dus zeker onze website en Facebookpagina in het oog!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

Niche Club
Stalfhof 5, 9000 Gent

Leeftijd vanaf

18+

Locatie